Jump to content
Sign in to follow this  
Bananah

Reclamatie admin

Recommended Posts

Numele tău: Bananah
Numele celui reclamat: Mihai
Data şi ora:  20:33:41 3/20/2020 
Îl reclami pentru: mi a dat ban fara nici un motiv,iar comenzile intre admini sunt strict interzise
Dovadă (minim o poză): https://imgur.com/a/z5eLeus
Alte precizări : asemenea admini nu am vazut niciodata

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa o luam cu inceputul. Ai anuntat pe chat ca un jucator are cod, lucru care nu se face avand in vedere ca ai grad. M-am pus spectator pentru a verifica jucatorul si ti-am scris ceva pe chatul adminilor insa nu m-ai bagat in seama. Dupa ce am oprit demo-ul ai inceput sa-i dai slay jucatorului respectiv, actiune ce a dus la deconectarea acestuia si bineinteles la ban-ul tau. Motivul pentru care ti-am dat ban a fost pentru a intra pe forum ca sa-ti explic ce ai gresit, fiindca pe chatul adminilor bate vantu.

A mai fost azi un codat pe server, iar tu si cu alfa ati actionat cu slay/voteban chiar daca v-am scris in chat sa-l lasati in pace pentru a-i putea face demo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bananah , cat si orice alt admin de pe acest server , daca vedeti un codat pe server si nu aveti acces la comanda de ban si chiar daca aveti , VA PUNETI SPECTATOR SI II FACETI UN DEMO JUCATORULUI RESPECTIV  , va uitati doar pe el si incercati sa inregistrati macar o faza in care se poate vedea clar codul pe care il are, dupa care opriti demo-ul si il banati pe jucatorul respectiv , in cazul in care nu aveti acces la comanda de ban dupa ce a-ti oprit demo folositi comanda amx_showip si ii copiati IP-ul codatului,  intrati pe forum la Topic-ul "[BLACK] - Scoala de Admini" si postati Nick-ul playerului respectiv si DEMO-ul facut de voi , iar mai tarziu un admin cu acces la comand amx_addban il va bana , simplu.

Sper sa nu mai existe situatii in care dati slay sau voteban unui codat , cel putin inainte de a inregistra un demo si ai copia IP-ul.

Cat despre chat-ul adminilor v-am mai spus si aici incercati sa-l folositi tot mai des pentru a vorbi cu ceilalti admini si fiti mai atenti la ce va scriu ceilalti admini acolo.Este foarte important sa socializati intre voi pentru a putea lucra cat mai bine impreuna , un admin pe langa joc are si alte atributii mult mai importante , nu doar slay camperilor cand observa el.

Sper sa nu se mai repete situatii din acestea si sa invatati din greseli.

Ca sa fie clar , pe Mihai il puteti considera un supervizor al vostru , in cazul in care nu stiti ce sa faceti pe server puteti sa il intrebati pe chat-ul adminilor si el o sa va ajute.

T/C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.