Jump to content
Sign in to follow this  
Tury

[Model] Postare Gallery

Recommended Posts

Quote

Sunt interzise imaginile cu caracter pornografic indiferent daca sunt postate ca si avatar, semnatura sau intr-un comentariu. Sunt interzise posturile care contin expresii vulgare.

Nu utilizati semnaturi prea mari, atat pe latime cat mai ales pe inaltime. Nu puneti in avatar, semnatura sau in posturi imagini de dimensiuni mari, care intarzie incarcarea paginii pt ceilalti utilizatori.

Pentru a posta un portofoliu personal, va recomandam in primul rand un site bun unde puteti sa "urcati/uploadati" creatiile personale.

Folositi site-uri unde sunteti sigur ca vor ramane mult timp online. 

Sugestiile noaste sunt : ( https://imgur.com/ ) ( https://www.google.com/drive/ ) ( https://imgur.com/upload ) , sau orice fel de drive online sigur.

Deschideti un topic nou continand ca si titlu "Gallery Nume" 

Pentru a posta apoi creatiile apasati click dreapta pe imaginea incarcata pe site-ul respectiv apoi "Copy image url" "Copiati adresa imagini", etc apoi "paste" sau "lipeste". 

Pentru fiecare lucrare noua postati un reply cu lucrarea.  

 

Regulament general pentru postari

- Nu jigniti, fara off-topic, fara descurajari, si cel mai important postati doar daca aveti un comentariu constructiv de adaugat

- Nu faceti chat in topic-uri

- Nu postati lucrari personale pe alte topic-uri de portofoliu ce nu va apartin

- Nu postati in portofoliu lucrari ce nu va apartin, si cel mai important tineti Psd , sau fisierul "baza" pentru a verifica daca lucrarea este facuta de proprietar. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.