Jump to content
Tury

Cărți

Recommended Posts

Cărți

NYLRLDG.jpg

 

Dupa cum spune si titlul aici voi posta ultimele mele carti pe care le-am citit, sperand ca voi gasi versiunea lor tradusa in limba romana, pentru ca, cartile pe care le citesc sunt scrise in limba italiana si engleza, dar daca nu le gasesc in limba romana, sigur o sa gasesc o alternativa in limba engleza.

Acest topic este pentru amantii de carti, oricine poate contribui acestui topic, si oricine poate lasa un mic comentariu propriu daca a citit cartea respectiva.

O sa incep prin a explica cum o sa functioneze tot topicul acesta, eu voi posta saptamanal sau chiar zilnic, o carte sau mai multe carti pe care le-am citit si voi lasa un comentariu propriu si un vot care incepe de la 1 stea la 5 stele pentru cartea citita. 

Pentru toti cei ce citesc, puteti lasa si voi o recenzie pe baza unei carti daca doriti.

Prima carte pe care vo propun este: “Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.

l5Pk4YY.jpg

nk1n74R.png

In aceasta carte este povestita viata unei tinere fete, si nu numai a ei, ci si a altor copiii.

Din cauza problemelor de acasa, educatiei sever primita incepand de la o vârsta foarte fragedă, si exemple foarte greșite de la părinți, si nu numai, ci si comportament neadecvat in privința lor, acești copiii decid să întreprindă o stradă greșita alaturanduse găștilor, si petrecând majoritatea timpului cu persoanele greșite, urmărind Concepții si ideologii bazate pe fantezii, si modele “perfecte” de viață ce nu pot fi realizate doar prin dorința unui determinat lucru.

Am oferit acest vot acestei cărți pentru facilitatea cuvintelor, conexiunile arcului temporal foarte bine aranjate, ce te transporta in totalitate in ambientul in care personajele acestei cărți se ragesesc, stimuland in totalitate imaginația și lăsând un impact asupra conștientei tale, din care poți apoi deduce că viață nu este roz pentru toata lumea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim de recenzie. Acum cateva zile am inceput o carte despre Al Doilea Razboi Mondial si sunt foarte prins de toate informatiile pe care le descopar. 

Dupa ce voi termina cartea o sa revin cu o recenzie. Dar intre timp, astept sa pot merge la biblioteca sa returnez cateva carti. Momentan este inchisa pentru o perioada nedeterminata, ceea ce ma face putin trist. Aveam de imprumutat cateva carti pentru urmatoarele luni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.