Mr.E 2 Posted September 4, 2018 (edited) Descriere propunere: 1. la categorii in loc sa se vada de sus in jos sa fie pe linie cate 3 sub categorii. 2. sa fie si categoria cs go resurse precum este aceea de la 1.6. 3. sa fie adaugat o categorie vanzari/cumparari, sport, cultura generala. Avantaje: cred ca are creste numarul de postari si topic-uri, la 3 subcategorii se poate vedea mai frumos si mai aspectuos . Dezavantaje: Edited September 4, 2018 by Mr.E Share this post Link to post Share on other sites
Liviu 18 Posted September 4, 2018 Pro pentru 1/2 chiar ar fi mai frumos varianta cu categoriile pe linie nu coloana, pentru vânzări/cumpărări cred ca nu e momentul încă, sunt prea putini membri și nu o sa fie activitate in categoria respectiva! Share this post Link to post Share on other sites
The Seeker 8 Posted September 5, 2018 1. Poate sa ma lamureasca cineva la ce s-a referit aici? Nu prea inteleg unde si cum zice :))) 2. Cred ca o sa apara, cand se mai dezvolta forumul, pro pentru asta. 3. Pro pentru vaznari/cumparari, dar si asta cred ca o sa apara cand se mai dezvolta forumul. Share this post Link to post Share on other sites
Liviu 18 Posted September 5, 2018 51 minutes ago, The Seeker said: 1. Poate sa ma lamureasca cineva la ce s-a referit aici? Nu prea inteleg unde si cum zice :))) https://imgur.com/v3sNVJm 1 Share this post Link to post Share on other sites
The Seeker 8 Posted September 5, 2018 Mersi, nu prea se merita :))) Share this post Link to post Share on other sites
Mihai 41 Posted September 5, 2018 Aranjarea subforumurilor nu se schimba. Categorie de resurse pentru CS:GO se va crea in momentul in care vor fi mai multe servere de CS:GO in comunitate. Ne vom gandi in privinta unui magazin online si a unei sectiuni pentru sport. Share this post Link to post Share on other sites