Jump to content

Edge

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About Edge

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 08/22/1999

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Mult succes cu el, cat despre mana de ajutor, ne auzim zilele astea pe steam, o sa te caut eu.
 2. Nu faceam referire la forum despre ideea cu skinuri si credite, acea propunere facea o referinta tot la server-ul de cs go pentru modul ze, pot spune ca sunt total de acord. Oricum, din punctul meu de vedere comunitatea nu necesita implementari noi, personal mi se pare ca arata foarte bine si nu trebuie nimic adaugat. Stiu foarte bine situatia watf-ului din trecut, din prima si a doua perioada si nu am de ce sa ma bat cu pumnul in piept pentru asta si nici nu am de ce sa fac studiu de caz. Cel mai bine e sa consideram un bonus faptul ca mai suntem cativa activi din perioada veche.
 3. Vin eu cu o propunere, daca nu ma insel, eris este detinut de moon. In momentul de fata, cel mai popular mod de pe cs go este zombie escape si prinde foarte mult, gasiti pe cineva ce se pricepe la administrarea unui server de genul, oricum nu e mare branza, e un plugin zombie reloaded, iar mapele de zombie escape au implementate un plugin special. Sunt comunitati mici in romania care au succes cu servere de genul. Cat despre valori si toate cele, poti face profit din asta, implementezi niste skinuri pe un sistem de credite ce se pot achizitiona si cu o anumita suma de bani, iar lista cu idei de genul poate continua.
 4. Ca si opinie personala , nu cred ca deathrun-ul este potrivit pentru fun . Plus ca mai era si modul dodgeball , pe langa cele ce lipsesc in momentul de fata . Modurile mai deosebite au prins intotdeauna bine pentru multimod , nu cred ca deathrun-ul se asociaza cu un mod deosebit precum (flower,paintball sau dodgeball) sau cu evident multe moduri ce au aparut in decursul anilor .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.