Jump to content

[vLk] Marian

Administrator
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

[vLk] Marian last won the day on November 10

[vLk] Marian had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About [vLk] Marian

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 10/18/1996

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. eu sunt pro cred ca ar "anima" un pic comunitatea daca pot spune asa=))
 2. buna dimineata sa aveti o zi frumoasa de duminica, eu sunt la munca=))
 3. Eu sunt de acord cu tine, dar nu in totalitate :1,2 si 7 celelalte trebuiesc niste investitii destul de mari... chestia cu donatul oricine e liber sa o faca.
 4. Nume: Marian Varsta:22 Oras: Bucuresti Sunt la facultate ultimul an (daca cunosteti pe cineva care face liciente mi-ar prinde bine) )) Pasionat de comunitatea WATF =)) In rest toate cele bune sanatate!=))
 5. Sunt pro, dar cu regulament
 6. Descriere propunere: Propun sa se schimbe culorile gradelor de pe forum cu cele vechi de pe watf Avantaje:Nu sunt neaparat avantaje dar mie personal imi plac mai mult culorile vechi Dezavantaje: Niciunu=))
 7. Joc Legue of Legends, de vreo 4 sezoane. Acum in noul sezon au introdus cei de la RIOT cateva chestii faine a facut jocul mai greut un pic si se departajeaza meciul deja mai repede.
 8. 9 hai ca vreau sa primesc 2!=))
 9. link expirat=)) reactualizare?
 10. Salut am decis astazi sa donez serverul cuiva din comunitate... singurule 2 motive pe care le am sunt lipsa de timp si lipsa de parte financiara (luna trecuta m-a ajuns undeva la 75 de euro host+boost care nu a fost deloc stralucit...) singurele conditii pe care trebuie sa le respecte viitorul fondator este sa palteasca hostul lunar 6 euro ( hostul este platit pana in luna octombrie 18 sau nu 19 sa aiba minime cunostinte de server in general si sa nu plece din aceasta comunitate! Multumesc! astept cine se ofera sa puna aici pot fi si 2-3 daca se inteleg nu am nimic impotriva... puteti schimba si modul practic dau cu totul serverl si voi vi-l populati cum stiti
 11. W Tipul lucrarii (Avatar/Semnatura/Banner/Logo,etc):Banner W Text (daca este dorit): ZM.WATF.RO W Dimensiune:vreau sa il pun la motd la server sincer nu stiu ce dimensiune are W Stock/Render (nu este obligatoriu, daca nu aveti una specificati despre ce sa fie imaginea principala): sa fie cum zombie pe fundal ceva ... W Alte precizari (orice va mai trece prin cap): Pai sa fie pe mijloc scris ZM.WATF.RO SUS SI PE MIJLOC SA SCRIE MARE WATF
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.