Jump to content

[vLk] Marian

Member
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About [vLk] Marian

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/18/1996

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. [vLk] Marian

  Prezinta-te comunitatii!

  Nume: Marian Varsta:22 Oras: Bucuresti Sunt la facultate ultimul an (daca cunosteti pe cineva care face liciente mi-ar prinde bine) )) Pasionat de comunitatea WATF =)) In rest toate cele bune sanatate!=))
 2. [vLk] Marian

  Secțiune de prezentare!

  Sunt pro, dar cu regulament
 3. [vLk] Marian

  [Acceptat]Propunere culori grade forum

  Descriere propunere: Propun sa se schimbe culorile gradelor de pe forum cu cele vechi de pe watf Avantaje:Nu sunt neaparat avantaje dar mie personal imi plac mai mult culorile vechi Dezavantaje: Niciunu=))
 4. [vLk] Marian

  Discutii Moba Games

  Joc Legue of Legends, de vreo 4 sezoane. Acum in noul sezon au introdus cei de la RIOT cateva chestii faine a facut jocul mai greut un pic si se departajeaza meciul deja mai repede.
 5. [vLk] Marian

  Nota Avatar

  9 hai ca vreau sa primesc 2!=))
 6. [vLk] Marian

  [Addons] Furien Clasic

  link expirat=)) reactualizare?
 7. [vLk] Marian

  Ce intra intr-o valiza

  un carnat
 8. [vLk] Marian

  ZM.WATF.RO - Zombie Biohazard

  Salut am decis astazi sa donez serverul cuiva din comunitate... singurule 2 motive pe care le am sunt lipsa de timp si lipsa de parte financiara (luna trecuta m-a ajuns undeva la 75 de euro host+boost care nu a fost deloc stralucit...) singurele conditii pe care trebuie sa le respecte viitorul fondator este sa palteasca hostul lunar 6 euro ( hostul este platit pana in luna octombrie 18 sau nu 19 sa aiba minime cunostinte de server in general si sa nu plece din aceasta comunitate! Multumesc! astept cine se ofera sa puna aici pot fi si 2-3 daca se inteleg nu am nimic impotriva... puteti schimba si modul practic dau cu totul serverl si voi vi-l populati cum stiti
 9. [vLk] Marian

  Cerere Banner

  Multumesc frumos!
 10. [vLk] Marian

  Cerere Banner

  W Tipul lucrarii (Avatar/Semnatura/Banner/Logo,etc):Banner W Text (daca este dorit): ZM.WATF.RO W Dimensiune:vreau sa il pun la motd la server sincer nu stiu ce dimensiune are W Stock/Render (nu este obligatoriu, daca nu aveti una specificati despre ce sa fie imaginea principala): sa fie cum zombie pe fundal ceva ... W Alte precizari (orice va mai trece prin cap): Pai sa fie pe mijloc scris ZM.WATF.RO SUS SI PE MIJLOC SA SCRIE MARE WATF
 11. [vLk] Marian

  [Acceptat]ZM.WATF.RO

  Numele deținătorului principal (Username-ul de pe forum nu cel de pe server):[vLk] Marian Numele deținătorului secundar (opțional):momentan nu am IP server:93.119.26.129:27015 Numele serverului (Ex: server.watf.ro): ZM.WATF.RO Modul jocului (classic, respawn, arena, etc.): Zombie Biohazard Numărul de sloturi:32 Numele firmei unde este ținut hostul:0ping Link gametracker.com:https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.129:27015/ Ai dat claim la server?:da Structura Forum-ului (Ex: Regulament, Anunțuri, Staff server, Cereri accese și ce mai vreți voi; MAXIM 10 secțiuni): Condiții de îndeplinit înainte să faceți cerere:Regulament, Anunturi, Diverse, Cerere accese, Reclamatii player/admin, Anunturi administrative, Cerere unban, Sugestii cam atat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.