Jump to content

[vLk] Marian

Moderator Server
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About [vLk] Marian

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/18/1996

Recent Profile Visitors

299 profile views
 1. [vLk] Marian

  Prezinta-te comunitatii!

  Nume: Marian Varsta:22 Oras: Bucuresti Sunt la facultate ultimul an (daca cunosteti pe cineva care face liciente mi-ar prinde bine) )) Pasionat de comunitatea WATF =)) In rest toate cele bune sanatate!=))
 2. [vLk] Marian

  Secțiune de prezentare!

  Sunt pro, dar cu regulament
 3. [vLk] Marian

  [Acceptat]Propunere culori grade forum

  Descriere propunere: Propun sa se schimbe culorile gradelor de pe forum cu cele vechi de pe watf Avantaje:Nu sunt neaparat avantaje dar mie personal imi plac mai mult culorile vechi Dezavantaje: Niciunu=))
 4. [vLk] Marian

  Discutii | FURIEN.WATF.RO

  cred ca vip sa plateasca mai putin e cea mai buna alegere sa loteria fara vip pentru toti
 5. [vLk] Marian

  Discutii | FURIEN.WATF.RO

  din punctul meu de vedere provoaca un pic dezechilibru si iti spun si de ce daca ai sk de fiecare data tu pe mine ma omori si mai imi ei si 2k bani si eu nu mai am de unde sa bag hp intelegi?...
 6. [vLk] Marian

  Discutii | FURIEN.WATF.RO

  Salut, am o intrebare, exista vreo regula in care se spune cat ai voie sa folosesti vip ul? Adică rundă dupa rundă sa il folosesti mereu?
 7. [vLk] Marian

  Voteaza | FURIEN.WATF.RO

  votat 6
 8. [vLk] Marian

  Discutii Moba Games

  Joc Legue of Legends, de vreo 4 sezoane. Acum in noul sezon au introdus cei de la RIOT cateva chestii faine a facut jocul mai greut un pic si se departajeaza meciul deja mai repede.
 9. [vLk] Marian

  Nota Avatar

  9 hai ca vreau sa primesc 2!=))
 10. [vLk] Marian

  [Addons] Furien Clasic

  link expirat=)) reactualizare?
 11. [vLk] Marian

  Ce intra intr-o valiza

  un carnat
 12. [vLk] Marian

  ZM.WATF.RO - Zombie Biohazard

  Salut am decis astazi sa donez serverul cuiva din comunitate... singurule 2 motive pe care le am sunt lipsa de timp si lipsa de parte financiara (luna trecuta m-a ajuns undeva la 75 de euro host+boost care nu a fost deloc stralucit...) singurele conditii pe care trebuie sa le respecte viitorul fondator este sa palteasca hostul lunar 6 euro ( hostul este platit pana in luna octombrie 18 sau nu 19 sa aiba minime cunostinte de server in general si sa nu plece din aceasta comunitate! Multumesc! astept cine se ofera sa puna aici pot fi si 2-3 daca se inteleg nu am nimic impotriva... puteti schimba si modul practic dau cu totul serverl si voi vi-l populati cum stiti
 13. [vLk] Marian

  Cerere Banner

  Multumesc frumos!
 14. [vLk] Marian

  Cerere Banner

  W Tipul lucrarii (Avatar/Semnatura/Banner/Logo,etc):Banner W Text (daca este dorit): ZM.WATF.RO W Dimensiune:vreau sa il pun la motd la server sincer nu stiu ce dimensiune are W Stock/Render (nu este obligatoriu, daca nu aveti una specificati despre ce sa fie imaginea principala): sa fie cum zombie pe fundal ceva ... W Alte precizari (orice va mai trece prin cap): Pai sa fie pe mijloc scris ZM.WATF.RO SUS SI PE MIJLOC SA SCRIE MARE WATF
 15. [vLk] Marian

  [Acceptat]ZM.WATF.RO

  Numele deținătorului principal (Username-ul de pe forum nu cel de pe server):[vLk] Marian Numele deținătorului secundar (opțional):momentan nu am IP server:93.119.26.129:27015 Numele serverului (Ex: server.watf.ro): ZM.WATF.RO Modul jocului (classic, respawn, arena, etc.): Zombie Biohazard Numărul de sloturi:32 Numele firmei unde este ținut hostul:0ping Link gametracker.com:https://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.129:27015/ Ai dat claim la server?:da Structura Forum-ului (Ex: Regulament, Anunțuri, Staff server, Cereri accese și ce mai vreți voi; MAXIM 10 secțiuni): Condiții de îndeplinit înainte să faceți cerere:Regulament, Anunturi, Diverse, Cerere accese, Reclamatii player/admin, Anunturi administrative, Cerere unban, Sugestii cam atat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.