Jump to content

Tury

Moderators
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tury last won the day on December 17 2018

Tury had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Tury

 • Rank
  Moderator Design

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. Tury

  Discutii Moba Games

  League of Legends e pe Computer, aici discutam despre mobile legends, un joc pe Smartphone. Daca vrei sa discuti despre League of legends varianta pc, deschis un topic in sectiunea asta: click
 2. Tury

  Intrebare wifi de la telefon

  Da este foarte posibil un timeout din partea routerului, depinde daca e vechi sau nou, sau cum spuneam poate avea probleme de autentificare, intelege mai greu ca, telefonul tau face parte din cei ce au parola la router Edit: Daca mai ai probleme imi dai pm si redeschid topicul, pana atunci Thread Closed.
 3. Tury

  Discutii Moba Games

  Cred ca fiecare stie ce este un joc Moba, daca nu va explic in cateva cuvinte, este un joc intr-o arena unde 10 playeri, 5 vs 5 se lupta intr-e ei pentru a distruce principal centrul, "baza", dar pentru a ajunge acolo trebuie sa adune bani si experienta din "minioni" ce vin pe 3 cai, top, middle si bottom, astea fiind caile unde minioni incearca sa atace turnurile ce protejeaza baza. Astea fiind spuse eu joc pe telefon urmatoarele moba : Mobile Legends, Arena of Valor & Planet of Heroes (momentan nu mi se deschide aplicatia, sper sa mi se repare chestia asta). Mai joaca cineva genul asta de jocuri ? Daca da add me
 4. Tury

  Intrebare wifi de la telefon

  Dar cand semnul apare, nu merge netul? Sau conexiunea merge mai rau? Ceva de genul asta? Ai incercat sa ii dai un restart la modem si sa verifici cate dispositive ai conectate pe el? Din cate stiu eu majoritatea routerelor wifi au limita de pana la 8 dispozitive, acum poate nu mai exista limita de genul, dar inainte la routerele vechi cam asa era. Sau poate exista posibilitatea ca tu sa ai inregistrata parola de la wifi pe telefon, si daca a fost schimbata cumva de pe router, telefonul tau a memorizat parola veche, pur si simplu asta se rezolva prin a te duce la setari si dai pe "uita parola" sau ceva de genu, daca asta e cazul o sa vin cu explicatii mai detaliate cum poti face asta.
 5. Tury

  Intrebare wifi de la telefon

  Deci iti apare semnul exclamarii doar pe acest dispozitiv? Ai incercat sa te conectez cu alte telefoane sau un computer la acel wifi? De obicei acel semn apare cand sunt probleme la conexiune sau la autentificarea unui device.
 6. Tury

  Fazan

  Iertare
 7. Tury

  [CERERE-AVATAR] - nakajima

  0.5 sec 1 sec
 8. Tury

  [CERERE-AVATAR] - nakajima

  Deci scot inima si bag un fulger spui?
 9. Tury

  [CERERE-AVATAR] - nakajima

  Daca doresti modificari, sau nu iti place, spunei ca mai incerc.
 10. Tury

  Cerere avatar

  Deci, specifica mai bine, pentru ca nu mai inteleg. Este heavenG sau heavenX? avand in vedere ca la text ai scris X si la alte precizari ai scris G.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.