Jump to content

Tury

EX-Staff
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Points

  85 [ Donate ]

Tury last won the day on December 6 2019

Tury had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

1 Follower

About Tury

 • Rank
  Moderator Design
 • Birthday 05/28/1998

Recent Profile Visitors

2,363 profile views
 1. Contra, dar nu din cauza asta. ↓ Avand in vedere ca, Romania are un average de conexiune la internet de 17.0 MB/s, si pagina watf are doar 813.3 KB, deci practic se incarca in 1-2 secunde maxim. Cine mai are in 2019 o nexiune de internet inferioara a 1mb/s ? Sunt contra din cauza faptul ca, avem deja un wallpaper alaturi de logo. Pentru a combina 2 wallpaper trebuie sa fie in primul rand simile in culori, aspect si context, imagini asemanatoare.
 2. Tury

  Cărți

  Cărți Dupa cum spune si titlul aici voi posta ultimele mele carti pe care le-am citit, sperand ca voi gasi versiunea lor tradusa in limba romana, pentru ca, cartile pe care le citesc sunt scrise in limba italiana si engleza, dar daca nu le gasesc in limba romana, sigur o sa gasesc o alternativa in limba engleza. Acest topic este pentru amantii de carti, oricine poate contribui acestui topic, si oricine poate lasa un mic comentariu propriu daca a citit cartea respectiva. O sa incep prin a explica cum o sa functioneze tot topicul acesta, eu voi posta saptamanal sau chiar zilnic, o carte sau mai multe carti pe care le-am citit si voi lasa un comentariu propriu si un vot care incepe de la 1 stea la 5 stele pentru cartea citita. Pentru toti cei ce citesc, puteti lasa si voi o recenzie pe baza unei carti daca doriti. Prima carte pe care vo propun este: “Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F. In aceasta carte este povestita viata unei tinere fete, si nu numai a ei, ci si a altor copiii. Din cauza problemelor de acasa, educatiei sever primita incepand de la o vârsta foarte fragedă, si exemple foarte greșite de la părinți, si nu numai, ci si comportament neadecvat in privința lor, acești copiii decid să întreprindă o stradă greșita alaturanduse găștilor, si petrecând majoritatea timpului cu persoanele greșite, urmărind Concepții si ideologii bazate pe fantezii, si modele “perfecte” de viață ce nu pot fi realizate doar prin dorința unui determinat lucru. Am oferit acest vot acestei cărți pentru facilitatea cuvintelor, conexiunile arcului temporal foarte bine aranjate, ce te transporta in totalitate in ambientul in care personajele acestei cărți se ragesesc, stimuland in totalitate imaginația și lăsând un impact asupra conștientei tale, din care poți apoi deduce că viață nu este roz pentru toata lumea.
 3. Din păcate pe Android nu există încă opțiunea care îți permite să alegi un folder anume din secțiunea download, pur si simplu, telefoanele android au secțiunea downalod unde vin puse toate fișierele descărcate online, apoi telefonul în baza de date, le categorizează a fiind video, muzica, documente și asa mai departe, dar dacă tu ai un fișier specific, unde vrei sa pui anumite lucruri trebuie sa o faci manual, sa te duci în fișierul download și sa muți fiecare fișier in parte. Topic închis.
 4. Pai ai încercat sa faci acest lucru? : apeși pe opțiuni în Chrome, și te duci la linea unde scrie download apoi ai o rotiță sus dacă apeși, îți apare apoi alte opțiuni, și te întreabă sa bifezi sau nu dacă dorești să te întrebe unde vrei sa fie descarcat fișierul, în momentul descărcării.
 5. Tury

  Memes time

  Ok cum spune si in titlu a venit momentul sa deschidem un nou topic pentru aceasta sectiune. O sa presupun ca, toti stiti ce este un meme, deci regulile sunt urmatoarele: - Puteti posta in fiecare zi un meme - Puteti comenta un meme, adaugand @Nume sau dati reply dar in acelas timp postand un alt meme - Puteti vota prin like daca va placut, daca nu ignorati, sau chiar dislike (incercati sa nu va suparati pentru dislike), nu toti avem acelas simt al umorului. Nu se accepta meme cu continut pornografic, rasist sau de foarte prost gust. Nu faceti off-topic. Nu faceti postari multiple fara motiv. Nerespectarea acestor reguli vor duce la sanctiuni.
 6. Da este foarte posibil un timeout din partea routerului, depinde daca e vechi sau nou, sau cum spuneam poate avea probleme de autentificare, intelege mai greu ca, telefonul tau face parte din cei ce au parola la router Edit: Daca mai ai probleme imi dai pm si redeschid topicul, pana atunci Thread Closed.
 7. Dar cand semnul apare, nu merge netul? Sau conexiunea merge mai rau? Ceva de genul asta? Ai incercat sa ii dai un restart la modem si sa verifici cate dispositive ai conectate pe el? Din cate stiu eu majoritatea routerelor wifi au limita de pana la 8 dispozitive, acum poate nu mai exista limita de genul, dar inainte la routerele vechi cam asa era. Sau poate exista posibilitatea ca tu sa ai inregistrata parola de la wifi pe telefon, si daca a fost schimbata cumva de pe router, telefonul tau a memorizat parola veche, pur si simplu asta se rezolva prin a te duce la setari si dai pe "uita parola" sau ceva de genu, daca asta e cazul o sa vin cu explicatii mai detaliate cum poti face asta.
 8. Deci iti apare semnul exclamarii doar pe acest dispozitiv? Ai incercat sa te conectez cu alte telefoane sau un computer la acel wifi? De obicei acel semn apare cand sunt probleme la conexiune sau la autentificarea unui device.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.