Jump to content

CSL

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  180 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About CSL

 • Rank
  Membru nou
 1. Am facut 3 demo-uri si nu se poate reda niciunul Mi se bloca laptop-ul cand faceam demo si ma scotea din cs. Am incercat.
 2. Un admin dintre aia a lui trefla care aunt mereu on, se poate conecta sa dea record pe SHIFTER? Are wall 200%
 3. CSL

  Cerere CSL

  Am inteles ca nu sunt potrivit pentru a avea acces admin, de aceea doresc sa imi retrag cererea. Multumesc pentru pareri si imi cer scuze ca v-am facut sa pierdeti timpul cu cererea mea.
 4. CSL

  Cerere CSL

  Zi-mi atunci cine mai era pe svr daca erai si tu, si te-am rugat sa schimbi mapa. Iti spun eu, eram eu, diavolo, nebunul si corleone. Se poate verifica, dar nu cred ca e cazul pentru atat. Cand am fost eu online aseara tu nu ai fost
 5. CSL

  Cerere CSL

  Nu ma tiganesc cu nimeni, ti-am citit replay ul tarziu, dupa ce am postat cererea m-am uitat si la altele si apoi am citit regulamentul. Dar nu dupa postarea ta. Si ca sa-i raspund aici si treflei, am vazut la cererea ta ca si tu ai luat un contra din acelasi motiv ca si cel pe care mi l-ai dat tu mie + ca jucatorul Buzza_Corleone , cel care e si reclamat pt camp aseara a stat o ora pe d2x2 cu wall, nefiind niciun admin.
 6. CSL

  Cerere CSL

  Aseara am jucat o ora pe la 22 si nu era niciun admin on, au fost si dati cand erau si reclamam si nimic. Iti respect parerea si iti dau dreptate cu exceptia regulamentului.
 7. CSL

  Cerere CSL

  Nume:Luci Varsta:25 Experienta in adminat?:oioi Linku cu ore gametracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.33:27015/top_players/?query=csl Poti ajuta serverul cu un boost?(nu este obligatoriu , ramane la libera alegere):nu prea Ai citit regulamentul?:aproape Motivul pentru care vrei admin:cand sunt putini playeri majoritatea activeaza codurile sau campeaza Esti constient ca daca nu verifici forumul zilnic primesti remove ? :da Esti constient ca daca nu intri macar odata la 2 zile pe server primesti remove ? :da
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.