Jump to content

Pokerinho

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  120 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Pokerinho

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

254 profile views
 1. Pokerinho

  Cerere CSL

  Eu zic pro.. merita o sansa, daca va gresii se vor lua masuri.
 2. Nume: Pokerinho Varsta:21 Experienta in adminat?: Am inceput sa adminez cu anul 2011. Linku cu ore gametracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.33:27015/top_players/?query=Pokerinho Poti ajuta serverul cu un boost?(nu este obligatoriu , ramane la libera alegere): Tot ce este posibil. Ai citit regulamentul?: Aproape Motivul pentru care vrei admin: Cel mai bunl motiv pentru care as vrea, eu ziua lucrez, mai intru seara dupa ora 00.. nu prea gasesti admini on la ora aia, ori mapa este mare ori playerii fac camp. Esti constient ca daca nu verifici forumul zilnic primesti remove ? : Da Esti constient ca daca nu intri macar odata la 2 zile pe server primesti remove ? : Da P.S. http://www.girlshare.ro/3769913504.5
 3. Eu n am auzit asta, si daca era asa, colegului meu, dc nu i ai dat slay si doar mie dupa ce te am omorat? esti un copil, pustiule, ofticat si orgolios.
 4. Numele tău: Pokerinho Numele celui reclamat: JuNNNKie, cv gen Data şi ora: Acum : 00.20 Îl reclami pentru: Abuz+camp+tb ca fiind admin. Dovadă (minim o poză): https://imgur.com/a/nKeTWlc?fbclid=IwAR1w4dYFfoforPnFrzgzeLocBQDcL-Cg1ayOJbTO-jjNqmM03y3EkrPZ6og Alte precizări : El are ceva personal cu mine, zilnic face tb+camp, ceilalti admini il spun regulile..el nimic, mi a dat slay pentru ca l-am omorat pe motiv ca n am voie cu sk pe mapa aia, sunt un player vechi pe modul asta si pe sv asta, nu am auzit niciodata regula asta, daca este, va rog sa ma scuzati, daca nu, luati masuri cu el ca face abuz maxim cand este singur pe server.. Zeus, normal ca i iei apararea, erai cu el in echipa, daca imi ziceati hai sa jucam fara sk, ziceam da, dar el mi a dat slay aiurea nu era nici o vorba. As ruga moderatorii, daca ar putea, varsta medie sa fie 17 ani la admini..isi bat joc de furienul watf care era odata acesti pustani.. Si nu sunt copil, dar el greseste si abuzeaza zilnic, daca nu este tras la raspundere nu se va oprii niciodata, cineva trebuia sa faca si reclamatia asta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.