Jump to content

GODZILLA

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About GODZILLA

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu, cel putin, am jucat pe servere cand erau jucatori, nu am zis "ca nu e greu sa strangi oameni sa joace". Si... cu ce mai exact putem ajuta la "dezvoltarea comunitatii"?
 2. Nici eu nu am crezut pana acum :))
 3. Servere clasice si de respawn tot sunt, biohazard nu mai exista, la fel si deathrun, cache cache, si alte moduri vechi. Multi pe care ii cunosc isi amintesc cu drag de biohazard, o sa ne strangem noi, cumva.
 4. Un server de cs 1.6 biohazard va fi deschis vineri la ora 8:00 seara. Va ramane deschis atata timp cat sunt jucatori (poti intra cu godzilla.ddns.net)
 5. O sa deschid un server maine la ora 8:00 seara (8/16/2019 8:00 pm), o sa fie deschis atata timp cat o sa fie jucatori pe el. Modul va fi "Biohazard". Oricine vrea sa joace, e binevenit. ( Te vei putea conecta cu "godzilla.ddns.net" )
 6. O sa fac eu o postare cand o sa pun lucrurile in miscare. Deocamdata e doar o idee.
 7. Presupun ca nu are nimeni / nimic impotriva?
 8. -Cs 1.6, desigur. -O sa il fac pe no-ip.biz -Ma gandeam la ceva gen doodle, unde bifeaza cei care vin/ sunt interesati sa vina (un thread cu vot pe forum merge la fel de bine. O sa vad eu ce moduri sunt mai preferate decat celelalte, in principiu, vreau sa ne adunam mai multi in acelasi timp Ideea e, in loc sa fie serverul deschis toata saptamana, o sa fie deschis doar intr-o zi. Am observat ca sunt destul de multi care joaca anumite moduri, problema e ca nu stie nimeni cand sunt jucatori pe server.
 9. Ceva temporar, pe no-ip.biz Ma ocup eu de server daca sunt cativa care joaca la momentul stabilit.
 10. Ce ati zice daca unu' din noi ar deschide pentru cateva ore pe saptamana un server? In fiecare saptamana sa avem un alt mod, ne adunam mai multi sa jucam ca pe vremuri. @OldSchool, @Mihai, ati fi de acord cu asa ceva?
 11. Oh... vai... deathrun classic... cat jucam pe el... Chiar ca imi e dor de el acum, ca ati adus vorba... Dar, sunt de acord cu @heavenX, nu as fi impacat sa il vad doar un mod pe fun.
 12. Eu zic sa ii dai pace modului ala, eu cred ca e o porcarie, mai ales ca din cauza lui nu poti juca nimic altceva pe server. Cat despre celalalte moduri, sper si eu sa le revad :P
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.