Jump to content

Tr3fla

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  1,410 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About Tr3fla

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

495 profile views
 1. Miam dat shi eu seama dupa ke am da-t banul k lam dat prost si ca ipul e pana la doua puncte
 2. Tr3fla

  Banlist Tr3fla

  NUME + IP: Ion 12345678 ; 37.251.223.213 Dovada: https://gofile.io/d/evF5cO Motiv : wall+aim+csnvidia
 3. Banati amandoi; La Vasi am pus din greseala motivul "27005" ca asa l-a luat. Sa schimbe cineva. Merci
 4. Tr3fla

  Cerere CSL

  Contra Esti prea tare in gura si injuri mereu pe server. Din ce inteleg nici regulamentul nu l-ai citit cum trebuie. Nu inteleg cand sunt playeri care incalca regulamentul ca e aproape gol serverul, si sunt mai mereu admini on.
 5. Tr3fla

  Cerare Admin

  Empti de cate ori sa iti zic... explorers, hunter, rossu sunt albanezi asta e macedonean. Merita o sansa asa cum au primit si albanezii ca tot veni vorba, cine l-a banat pe komita/k====a/k=m=t=a/ala de pune 3 heuri la usi?:)))))))
 6. Tr3fla

  Banlist Tr3fla

  Nick-ul tau: Tr3fla Nick-ul codatului: Dinamicno Ce cod avea: wall Data & Ora: acum Ip codat: 178.220.193.160 Dovada: https://gofile.io/d/V8L4yj
 7. Imi plac de_museum si de_dinaunion(de asta te intreb Mihaie acum 1-2 saptamani cum se numeste si nu imi aminteam). Daca vom baga mai multe harti, vor avea playerii de unde sa aleaga; am putea incerca sa mai jucam si de_tuscan, si de_perfect_inferno. Ar ajuta o lista cu hartile de pe server
 8. 3. Este interzis folosirea developer 1/ fps_override 1/ strafe hack/cfg-uri cu scripturi precum no-recoil/silent aim (destroy+ban permanent); Regula asta e in regulament de cand e el facut si tu l-ai incalcat pana ieri, cand s-a pus pluginul, si tot tu esti tare-n gura ?:)) Din punctul meu de vedere, si tu ar trebui sa ai ban permanent. Daca chiar asa mult te incurca fps-ul, cere-i niste sfaturi lui Rekool cum sa-l cresti. El se batea cu pumnul in piept in ultima lui tentativa de cerere de unban ca ajunge la 3000 fps doar cu comenzi de rate/fps, tinanad fps_override si developer pe 0. Daca tot te apasa grija de mine, stai linistit ca nu am calculator din carton si-mi duce si mie in 300fps+, doar ca nu e corect fata de ceilalti.
 9. Tu nu ai ce cauta la sectiunea acestui server pentru ca esti banat permanent. Cred ca ai merita un warn pentru ca esti ultimul post-hunter? Cs 1.6 e facut sa mearga pe maxim 100 de fpsuri; ca iti bagi tu in consola 10 comenzi ca sa depasesti 100 nu este fair. Nu mai sunteti la fel de buni cand jucati la fel ca restul serverului cu 100 fps?;))
 10. Tr3fla

  Banlist Tr3fla

  Nick-ul tau: Tr3fla Nick-ul codatului: K1LL3R Ce cod avea: aim Data & Ora: acum Ip codat: 109.197.83.79 Dovada: https://gofile.io/?c=GBURjE
 11. Tr3fla

  Banlist Tr3fla

  Nick-ul tau: Tr3fla Nick-ul codatului: alb1 Ce cod avea: wall+cs ndvidia Data & Ora: acum Ip codat: 92.55.125.233 Dovada:https://gofile.io/?c=PzlNzs
 12. Propunere / Sugestie : Plugin fps_max 101 Cu ce ne-ar ajuta : echilibreaza jocul O descriere pe scurt : plugin care nu te lasa sa sa iti pui tu fps_max 300(spre ex). M-am uitat si am vazut ca sunt pe net cateva pluginuri dragute cu chestia asta. Astfel oprim si folosirea de developer 1 si fps_override 1.(vor deveni inutile din moment ce toti vom avea fps max 101). Ce dezavantaje are : n-are.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.