Jump to content

CLR

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  160 [ Donate ]

CLR last won the day on April 23 2020

CLR had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About CLR

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tău:CLR Numele celui reclamat: anaserrr Data şi ora: 20:45 Îl reclami pentru: Aim posibil si wall Dovadă (minim o poză): http://www.girlshare.ro/3769905927.7 Alte precizări : Va rog sa va uitati atenti la demo,are aim destul de finut(parerea mea)Pana sa ma pun spec a avut cateva faze mult mai bune decat ce am prins eu pe demo..Nu a mers sa ii dau ban si nu am acces la addban. [AdvancedBans] Target has not authorized with the server! Unable to ban! anaserrr STEAM_1:0:1431192876 46.214.38.26
 2. Pro cu conditia sa iti refaci activitatea,cand intri pe server am vazut ca faci destula activitate.
 3. Pro! Cat timp am fost pe server nu ai facut probleme.
 4. CLR

  Top1

  Contra,ai facut mereu camp si tb cand nu erau admini on.
 5. Nume:CLR Varsta: 26 Experienta in adminat?: 3-4 ani admin plus aproximativ 2 ani ftp Linku cu ore gametracker.com: https://www.gametracker.com/player/CLR/188.212.102.33:27015/ Poti ajuta serverul cu un boost?(nu este obligatoriu , ramane la libera alegere): am dat deja un boost si o sa mai dau. Ai citit regulamentul?:De ce nu? Motivul pentru care vrei admin: M-am saturat de camperi si de codati. Esti constient ca daca nu verifici forumul zilnic primesti remove ? :Da Esti constient ca daca nu intri macar odata la 2 zile pe server primesti remove ? : Da PS:Stiu ca nu am inca 25 de ore,dar cred ca ma cunosc foarte multi de pe server incat sa va dati seama ca respect regulile.Activitatea se face cu timpul,serverul are nevoie de admini momentan...Daca nu fac activitate,pot primi oricand remove.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.