Jump to content

ImperiaL

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  200 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About ImperiaL

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. ImperiaL

  Cerere CSL

  Csl ,nu te lăsa influentat de ceea ce spun altii despre tine. Renunti prea usor. Dovedește ca ai caracterul varstei tale si ca poti fi cel putin la fel de bun ca si restul. Initial voiam sa-ti dau contra ,insa sunt de parere ca meriti o sansa.. PRO !
 2. Pro ! He deserves a chance
 3. PRO Jucător bun si cu experienta
 4. :)) Ma amuzi foarte tare... pentru moment am incercat sa nu imi pun mintea cu tine, dar vazand ca tot continui cu mistocarela, te-am lasat sa iei o gura de aer. Nici nu cred ca meriti atentie sau explicatii... dar data viitoare va fi mai mult de jumatate de ora
 5. Nume: ImperiaL TIHOTEN KOJ Varsta: 21 Experienta in adminat?: am fost mult timp admin pe vechiul watf Linku cu ore gametracker.com: https://www.gametracker.com/player/ImperiaL%20TIHOTEN%20KOJ/188.212.102.33:27015/ Poti ajuta serverul cu un boost?(nu este obligatoriu , ramane la libera alegere): tot ce e posibil Ai citit regulamentul?: de ce nu? Motivul pentru care vrei admin: sa scap de camperi si codati Esti constient ca daca nu verifici forumul zilnic primesti remove ? : da Esti constient ca daca nu intri macar odata la 2 zile pe server primesti remove ? : da
 6. Nick-ul tau: ImperiaL TIHOTEN KOJ Motivul pentru care ai luat ban: wall cica Adminul care te-a banat: zupa IP: 109.102.104.205 SteamId: STEAM_0:0:21934314 Ora cand sa intamplat : in jur de 12:30 Dovada: https://imgur.com/X8a02rZ ___________________________________________ Va rog sa nu mai actionati pe baza presupunilor cei care dati ban aiurea si nu va mai lasati influentati atat de usor de altii. Observ ca unii chiar vor sa se faca remarcati, prin orice mijloace, chiar daca priceperea lor in furien e una foarte slaba.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.