Jump to content

Kael'Thas Sunstrider

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kael'Thas Sunstrider

  1. Porcarie ca porcarie, dar a adus cei mai multi playeri, comparativ cu celelalte moduri. Nici eu nu zic ca e cel mai bun mod, dar e cel mai cunoscut si cel mai jucat (veteranii prefera mai mult soccerjam, sunt perfect constient de asta). Implicit, asta poate reface atat populatia de zi cu zi a serverului, cat si popularitatea acestuia.
  2. Descriere propunere : Sa se adauge, treptat, toate modurile ce erau prezente in trecut pe fun (cele lipsa fiind dodgeball, volleyball, hide'n'seek si faimosul jailbreak /simon spune) si sa se faca subforumurile necesare pentru buna circulare a informatiei (regulament general al serverului + fiecare mod, cereri admin, reclamatii samd.) Avantaje : Multitudinea alegerii, nostalgie, atragere de playeri noi, interesati de aceste moduri (mai ales jailbreak), o mai buna organizare. Dezavantaje : Multa munca pentru administratori sa refaca toate fisierele, bazele de date, mapele etc etc. Plus ca aceasta comunitate abia s-a ridicat iar, deci exista o anumita incertitudine cu privire la revenirea playerilor vechi si refacerea popularitatii dinainte de subita disparitie a comunitatii.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.