Jump to content

suntslab

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  130 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About suntslab

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu stiu cata voie am sa postez aici, dar nu are rost sa fac post nou daca tot a pus tr3fla demo u cu Arapu. Eram si eu pe sv aseara si m am gandit sa fac demo si eu ca am crezut ca adminii nu au facut nimic si au plecat de pe sv. Nu m am uitat pe demoul lui tr3fla, dar daca ziceti ca nu se vede ca are cod uitati va si la astea pe care le am facut, daca si la astea aveti explicatie ... https://gofile.io/?c=1NIKo7
 2. Nick-ul tau: suntslab Problema: Daca esti la ct si nu alegi nicio arma din meniu si stai cu el deschis pana moare un coechipier sau gasesti pe jos o arma poti sa iei arma de pe jos dupa care sa alegi si o arma si asa ai doua arme in mana. Am incercat sa fac bugul si la furien, sa las meniu deschis pana ajung furien, dar din fericire nu merge. Am mai incercat si sa aleg o arma dupa care sa cumpar golden ak ul nu merge nici asa bugul. Am vazut regula asta si probabil stiti de bug, dar zic eu ca ar fi frumos totusi sa incercati sa l rezolvati : 6. Nu aveti voie sa va folositi de buguri in avantajul vostru precum arme la furien, 2 arme la antifurien etc (slay/ban); De la care plugin crezi ca provine(daca este de la un plugin): De la meniul de arme Ce propui ca solutie: Un plugin care verifica cate arme ai in mana si daca ai mai mult de una sa primesti slay/kick instant sau sa ti arunce o arma din mana.
 3. Sunt sigur ca ai venit cu postul "Propunere VIP" dupa ce m ai vazut cum am jucat. Ideea e ca nici macar nu am jucat asa pt ca aveam vip ti am raspuns si in timp ce jucam pe sv ca am cumparat de maxim 3 ori hp cand am venit in 1 v 3 ceea ce si cand nu aveam vip aveam suficienti bani ca sa cumpar. Sa obligi stafful sa dea bani pt grad e mult mai prost decat sa dai bani pt vip. Asta ar duce la staff incapabil care nu stie sa si faca treaba sau care o sa abuzeze de comenzi. Dar totusi am stat si m am gandit putin mai mult la ideea ca vip ul are niste avantaje cam mari si am niste idei: -sa se scada hp ul si armura in plus / kill cu 5-10 -sa se scada banii / kill cu 250-500 sau -sa se scoata de tot hp si armura sau banii / kill si sa se adauge dmg in plus sau un shop pt vip (Poate ca nu par cine stie ce schimbari la vip, dar sunt sigur ca se simt) Ok si mai am niste propuneri care nu tin neaparat de vip si m am gandit sa le las aici ca sa nu m ai fac un post separat: -sa se dea 1000-2000 $ pentru cine dezamorseaza si cine planteaza bmb -ar fii o idee faina sa fie vip pt toata lumea sambata si/sau duminica o ora sau doua, eu zic ca sv ar fii plin in orele alea + ca playerii ar vrea sa cumpere vip si ar sustine sv -32 de sloturi dupa ce sv e mai populat (nici acum nu ar strica pt ca se mai intampla sa fie 24-26/26) Si am vazut si un bug sau nu stiu daca asa trebuie sa fie, cand sunt la furien pot sa cumpar he uri in prostie. In mana poti tine maxim 2, dar dupa poti cumpara mai multe, am ajuns cam la 5 sau 6 cumparate si mi a aparut ceva ca nu am voie sa cumpar mai mult de 2 he uri/runda eu cumparand cam 5 tura aia..
 4. Propunere / Sugestie : sa se micsoreze/sa se scoata (la furien) falling dmg ul sau sa se adauge parasute Cu ce ne-ar ajuta : am jucat azi de_cliff o harta care are o inaltime destul de mare si daca sari de acolo chiar si ca furien iti iei dmg de aproape mori ceea ce e cam naspa sau pe alte harti daca te urci pe o lada si dai double jump ca ct iti iei vreo 20 dmg pe alte sv chestia asta aproape ca nici nu exista nici la ct O descriere pe scurt : atat Ce dezavantaje are : nu are
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.