Jump to content

Flaffy

Member
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  70 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About Flaffy

 • Rank
  Membru nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Flaffy

  Cerere Admin

  Nume: Ciocirlan Iulian. Varsta: 23 de ani. Metoda de contact: Facebook ,mess mail etc. Momentan n-am microfon pentru a folosi skipe. Experienta in adminat ? Da, cunosc majoritatea comenzilor necesare. Linku cu ore gametracker.com:https://www.gametracker.com/player/Flaffy/188.212.102.33:27015/ Poti ajuta serverul cu un boost?: Pe parcurs desigur ca da. Ai citit regulamentul? Da. Motivul pentru care vrei admin : Este un server frumos , si merita jucat, doresc admin petru a scapa serverul de problema camperilor care incalca regulmentul ,de fiecare data cand admini sunt off. Esti constient ca daca nu verifici forumul zilnic primesti remove ? : Desigur Esti constient ca daca nu intri macar odata la 2 zile pe server primesti remove ? : Da
 2. Salut . Numele meu este Constantin Iulian , am varsa de 23 de ani , nume pe joc Flaffy. Sunt glumet de fel, bine toate pina la o anumita limita a bunului simt( cei 7 ani de acasa), social , imi place sa ma implic cand vine vorba de o schimbare in bine , in rest o sa ma cunoasteti pe parcurs. As prefera sa ajut serverul in legatura cu camperii vorbsc de sv furien . Cand nu sunteti on este jale, ma jur . Nu vreau mult doar sa pot da slay,cick etc unde este cazul. Pentru forom nu am momentan propuneri abia ce mi-am creat contul dar probabil impreuna o sa gasim ceva solutii. Va multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.