Jump to content

Angelwolf

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  850 [ Donate ]

Everything posted by Angelwolf

 1. Contra , cum a zis gorila , nu ai ore necesare și nu te descurci
 2. Angelwolf

  cerere admin

  Contra , nu ai citit reg și fi mai activ
 3. Contra dc s-ar pune un plugin degeaba , doar sunt admini in in fiecare zi
 4. Contra , nu ai citit reg , inactivitate și nu merge linku gametracker
 5. Contra , nu te prea vad pe sv . Fi mai activ și pune linku cum trebe .
 6. Nu prea știu ce să zic , te vad pe sv , ești activ , eu zic că meriți , Pro ,dar fi mai activ sa tina adminul :P
 7. Double jump te ajuta la sărituri. Dar ar merge pusa o parașuta ,idk.
 8. Propunere / Sugestie : arme speciale in shop la CT Cu ce ne-ar ajuta : cu niște arme mai bune O descriere pe scurt : in meniul de shop sa fie arme speciale gen barlog19/barlog20 , ethernal , etc Ce dezavantaje are : niste spatiu luat de plugiuri
 9. Cred că toate mapele , ar trebui jucate doar cele cu bomba dar , specific sunt de acord adc cs_office nu e chiar o mapa de Furien. Adc ar fi ciudat sa fie harta de Furien cu ostatici :))
 10. Contra nu ai citit regulamntu și mai si campezi .
 11. Angelwolf

  Cerere Admin

  Pro , te vad pe sv zilnic activ , nu campezi etc , m-aș bucura să te vad in staff :)
 12. Sunt de acord cu wettounkt, pluginurile acelea își au rostul poate nu sunt admini și alți campează , și cel cu bomba cel puțin cred că îți folosește.
 13. Propunere / Sugestie : skinuri diferite la admin și vip (CT și Furien) Cu ce ne-ar ajuta : diferența între graduri și playeri normali O descriere pe scurt :- Ce dezavantaje are :nu are dezanataje.
 14. Nume: Luci Varsta:11 Metoda de contact( skype , mess, email, etc):(email) [email protected] (mess) alin marika Experienta in adminat?: 5-6 luni :/ Linku cu ore gametracker.com: de azi îs pe sv mi sa zis că nu trebuie ore Poti ajuta serverul cu un boost?(nu este obligatoriu , ramane la libera alegere): nu Ai citit regulamentul?: De ce nu? Motivul pentru care vrei admin: sa ajut serverul și să învăț comenzile pt modul furien Esti constient ca daca nu verifici forumul zilnic primesti remove ? :o SA încerc să fiu zilnic pe forum Esti constient ca daca nu intri macar odata la 2 zile pe server primesti remove ? : Da , depinde cum mă simt etc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.