Jump to content

Wettounkt

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  1,610 [ Donate ]

Posts posted by Wettounkt


 1. On 5/12/2020 at 9:02 PM, CSL said:

  Am inteles ca nu sunt potrivit pentru a avea acces admin, de aceea doresc sa imi retrag cererea.
  Multumesc pentru pareri si imi cer scuze ca v-am facut sa pierdeti timpul cu cererea mea.
   

  La cererea jucatorului inchid topicul. Mai joaca pe server si cand consideri ca vrei sa faci parte din staff te astept cu alta cerere, poate pana atunci isi schimba adminii parerea despre tine.

   

  Topic Closed.


 2. CSL nu mai da reply la cerere. Aveti ceva de discutat o puteti face pe server, chatul forumului, etc.

  Mai asteptam cateva pareri. 

  • Thanks 1

 3. Lasati votul serverului sa se desfasoare si nu mai dati peste el. Daca vedeti ca pe mapa respectiva incep sa scada playeri o schimbati.  Daca vreti sa stiti toate mapele ce sunt disponibile scrieti amx_votemapmenu sau amx_mapmenu.

   

  Topic Closed.


 4. Adminul a primit downgrade , daca mai vad ca inventati reguli aiurea primiti remove direct. Daca o regula nu se afla in regulament pe forum, inseamna ca nu exista, asa ca va sfatuiesc sa frecventati regulamentul deoarece s-ar putea sa nu anunt schimbarile aduse lui.

   

  Topic Closed.


 5. developer 1 ; fps_override 1 sunt comenzi care fac ca cs-ul sa treaca peste limita pusa de valve , adica 60 de fps-uri. Am citit ca daca cs-ul tau trece de 100 de fps merge mult mai smooth , mai finut si poti face mult mai bine strafe, ceea ce la furien este esential. Turneele de cs au interzis comenzile acestea din simplu fapt ca poti trisa de pe urma lor. Majoritatea serverelor de hns au interzis aceste comenzi si dau kick jucatorilor care au mai mult de 101 fps. Eu asta am citit pe net, daca gresesc sa ma contraziceti. Mai las topicul deschis, poate mai vine cineva cu o parere.


 6. On 4/25/2020 at 7:09 PM, Tr3fla said:

  Propunere / Sugestie : completare regula
  Cu ce ne-ar ajuta : imbunatatirea jocului
  O descriere pe scurt : Sa se completeze in regulament ca ai voie sa te intorci cand sunt puse he-uri pe jos pe satchel SI pe proximity. De proximity nu scrie nimic.
  Ce dezavantaje are : ---

   

  Propunere / Sugestie : Regula
  Cu ce ne-ar ajuta : imbunatatirea jocului
  O descriere pe scurt : In ultimele 30 de secunde, CT sunt obligati sa lase cel putin un X liber(spre exemplu pe kabul, in ultimele 30 sec sa nu mai treci pe langa X) si nu au voie sa mearga din X in X(ex dust2 esti in A si in secunda 20 te indrepti catre B).
  Ce dezavantaje are : ---

   

  Propunere / Sugestie : Banlust
  Cu ce ne-ar ajuta : Timp economisit
  O descriere pe scurt : Sa avem un topic pe forum cu Banlist COMUN, in care sa postam toti codatii. Asa nu ar trebui sa-l caut pe playerul X in 5 banlisturi ca parca imi aduc eu aminte ca a luat ban, dar nu sunt sigur.
  Ce dezavantaje are :---

  La prima propunere te-as ruga sa te uiti in regulament, este modificat de ceva timp.

  La a doua propunere, se poate face turnback din A in B sau invers doar cand bomba a fost deja plantata, CT nu au voie ca in ultimele 30 de secunde sa faca CAMP ZONE in jurul zonei de plantare a bombei. O sa adaug si aceasta regula.

  La a treia propunere aveti bara de search pe forum, scrieti numele Playerului si dati search.

   

  Edit: Nu isi mai da nimeni cu parerea deci o sa inchid topicul.

   

  Topic Closed.


 7. 1 minute ago, Rekool said:

  Pro, stii mersu jocului, activ esti..vechi la fel

  ps:Asta cu regulamentu mi se pare o prostie.. Si eu in prima cerere n-am dat scroll la tot regulamentu deoarece stiam cu ce se mananca furienu inca de acu ani buni

   

  Nu conteaza ca joci furien de 10 ani, fiecare server are regulamentul lui care trebuie citit si respectat.

  Respins. Revino cu alta cerere peste o saptamana.

   

  Topic Closed.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.