Jump to content

Wettounkt

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Points

  1,510 [ Donate ]

Everything posted by Wettounkt

 1. Wettounkt

  Cerere CSL

  La cererea jucatorului inchid topicul. Mai joaca pe server si cand consideri ca vrei sa faci parte din staff te astept cu alta cerere, poate pana atunci isi schimba adminii parerea despre tine. Topic Closed.
 2. Data viitoare foloseste amx_showip si pune si ip-ul. Fara ip n-am cum sa-i dau ban. Topic Closed.
 3. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele. Topic Closed.
 4. Wettounkt

  Cerere CSL

  CSL nu mai da reply la cerere. Aveti ceva de discutat o puteti face pe server, chatul forumului, etc. Mai asteptam cateva pareri.
 5. Nu se da ban permanent pentru camp, daca de fiecare data il prindeti ca face camp de fiecare data ii dati ban. L-am banat 5 ore. Topic Closed.
 6. Next time if you speak badly the duration of ban will increase. Topic Closed.
 7. Respins. Revino cu alta cerere peste o saptamana atunci cand citesti regulamentul. Topic Closed.
 8. Lasati votul serverului sa se desfasoare si nu mai dati peste el. Daca vedeti ca pe mapa respectiva incep sa scada playeri o schimbati. Daca vreti sa stiti toate mapele ce sunt disponibile scrieti amx_votemapmenu sau amx_mapmenu. Topic Closed.
 9. Am pus. Topic Closed.
 10. Adminul a primit downgrade , daca mai vad ca inventati reguli aiurea primiti remove direct. Daca o regula nu se afla in regulament pe forum, inseamna ca nu exista, asa ca va sfatuiesc sa frecventati regulamentul deoarece s-ar putea sa nu anunt schimbarile aduse lui. Topic Closed.
 11. developer 1 ; fps_override 1 sunt comenzi care fac ca cs-ul sa treaca peste limita pusa de valve , adica 60 de fps-uri. Am citit ca daca cs-ul tau trece de 100 de fps merge mult mai smooth , mai finut si poti face mult mai bine strafe, ceea ce la furien este esential. Turneele de cs au interzis comenzile acestea din simplu fapt ca poti trisa de pe urma lor. Majoritatea serverelor de hns au interzis aceste comenzi si dau kick jucatorilor care au mai mult de 101 fps. Eu asta am citit pe net, daca gresesc sa ma contraziceti. Mai las topicul deschis, poate mai vine cineva cu o parere.
 12. Jucatorul nu se afla in banlist. Stati cu ochii pe el poate il prindeti alta data. Topic Closed.
 13. Iti scad din ban la 1 zi. Cu aceasta ocazie iti revizuiesti comportamentul. Topic Closed.
 14. Din ce am vazut nu mai apare reclama, daca o mai vedeti va rog sa-mi dati PM. Topic Closed.
 15. La prima propunere te-as ruga sa te uiti in regulament, este modificat de ceva timp. La a doua propunere, se poate face turnback din A in B sau invers doar cand bomba a fost deja plantata, CT nu au voie ca in ultimele 30 de secunde sa faca CAMP ZONE in jurul zonei de plantare a bombei. O sa adaug si aceasta regula. La a treia propunere aveti bara de search pe forum, scrieti numele Playerului si dati search. Edit: Nu isi mai da nimeni cu parerea deci o sa inchid topicul. Topic Closed.
 16. Acceptat. Trimite-mi PM cu nick si pass. Topic Closed.
 17. de_dust_krystal de_dust2_2013_final Am rezolvat. Problema era de la mape. Topic Closed.
 18. Wettounkt

  For admin

  Rejected. Read the rules and come again after 1 week with another request. Topic Closed.
 19. Respins. Revino peste 1 saptamana cand activitatea ta din asa devine asa Topic Closed.
 20. Nu conteaza ca joci furien de 10 ani, fiecare server are regulamentul lui care trebuie citit si respectat. Respins. Revino cu alta cerere peste o saptamana. Topic Closed.
 21. Wettounkt

  Cereri Unban

  Banul ramane. Topic Closed.
 22. Wettounkt

  Cereri Unban

  Am urmarit demo-urile postate de 3mpt1 in banlist si mi se pare ca esti curat. Astept parerea altor admini.
 23. Jucatorul a fost banat. Topic Closed.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.