Jump to content

Magistratul.

Member
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by Magistratul.


 1. Da, ma intreaba de fiecare data, dar in patratul ala de dialog ma intreaba, sau mai bine zis, imi da de ales intre memoria telefonului si cea a cardului SD. Nu pot schimba fisierul unde descarca nici de acolo din pacate.


 2. Cum schimb fisierul din telefon in care descarca chrome? E al naibii de enervant sa intru pe naiba stie unde si nici atunci sa nu gasesc ce caut.

  Si nu ma refer sa schimb locul (adica memoria SD) ci fisierul din SD. Toate sunt imprastiate si nu gasesc nimic!

  Am descarcat niste .pdf-uri, нахуй ca nu-s nicaieri. Am descarcat poze sunt imprastiate in vreo 3 fisiere, am descarcat filmulete, si alea nu stie nici naiba unde sunt. Am vreo 4 fisiere toate variind intre download si descarcari. E enervant rau! Internetul de aceasta data dezamageste si e complet imbecil, esuand sa imi spuna mai mult decat cum sa il pun sa descarce pe SD, lucru care orice netrebnic poate sa il faca.

  Uneori ma gandesc unde o sa ajunga lumea asta...


 3. Nu merge deloc cand apare. Parola e aceeasi de cand l-am cumparat.

  Problema se rezolva reconectandu-ma la router, uneori apare pentru o secunda apoi dispare. 

  Nu stiu cati sunt conectati dar am sa verific. 

  Cat despre restart, s-a luat curentul intr-o noapte, deci a avut parte de un restart.

  Exista ceva timeout pentru conexiuni? 


 4. Doar aici

  Laptop-ul merge bine, restul telefoanelor merg... Cred... De fapt, daca imi aduc bine aminte si tata se plangea la un moment-dat ca nu este net... Deci nu doar pe al meu.

  Dar pe laptop nu face asa... Din nou, cred. In timpul saptamanii n-am timp de laptop asa ca foarte rar stau pe el, se poate sa nu se fi manifestat deocamdata problema.

  Plus ca face in timp ce e conectat, nu cand ma conectez.

  Dincolo unde mai stau, am tot router dinasta dar n-a facut niciodata asa.


 5. De ce imi tot apare semnul exclamarii la wifi? Dar apare din senin... Si internetul pe alte agregate conectate la router merge. S-a suparat pe telefonul meu in special? Si doar aici imi face asa, la cealalta locuinta nu face...

  Screenshot-20181212-233521.png

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.