Jump to content

Magistratul.

Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Magistratul.

 1. Care sunt elementele determinante din vietile voastre? Dar cele determinate? Care si in ce masura va motiveaza?
 2. Cred ca putem da dovada de o mai mare eleganta si tact in a cunoaste alte persoane. Eu as respinge propunerea asta. E prea... Neplacut.
 3. Hai sa nu punem un cap de rinocer pe o pisica ierarhie
 4. O oferta irezistibila sa lucreze pentru mine.
 5. Nu merge deloc cand apare. Parola e aceeasi de cand l-am cumparat. Problema se rezolva reconectandu-ma la router, uneori apare pentru o secunda apoi dispare. Nu stiu cati sunt conectati dar am sa verific. Cat despre restart, s-a luat curentul intr-o noapte, deci a avut parte de un restart. Exista ceva timeout pentru conexiuni?
 6. Doar aici Laptop-ul merge bine, restul telefoanelor merg... Cred... De fapt, daca imi aduc bine aminte si tata se plangea la un moment-dat ca nu este net... Deci nu doar pe al meu. Dar pe laptop nu face asa... Din nou, cred. In timpul saptamanii n-am timp de laptop asa ca foarte rar stau pe el, se poate sa nu se fi manifestat deocamdata problema. Plus ca face in timp ce e conectat, nu cand ma conectez. Dincolo unde mai stau, am tot router dinasta dar n-a facut niciodata asa.
 7. De ce imi tot apare semnul exclamarii la wifi? Dar apare din senin... Si internetul pe alte agregate conectate la router merge. S-a suparat pe telefonul meu in special? Si doar aici imi face asa, la cealalta locuinta nu face...
 8. Sau cand e iesita bara de windows: Rezolutie 1080p la ambele.
 9. Un procuror i-a amendat pe militai pentru ca l-au oprit in trafic si a intarziat din cauza lor la proces. Hm... Asta imi da idei))))
 10. Nu stiu daca am mai pus-o.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.