Jump to content

Magistratul.

Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Magistratul. last won the day on February 25

Magistratul. had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Magistratul.

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Care sunt elementele determinante din vietile voastre? Dar cele determinate? Care si in ce masura va motiveaza?
 2. Cred ca putem da dovada de o mai mare eleganta si tact in a cunoaste alte persoane. Eu as respinge propunerea asta. E prea... Neplacut.
 3. Hai sa nu punem un cap de rinocer pe o pisica ierarhie
 4. O oferta irezistibila sa lucreze pentru mine.
 5. Nu merge deloc cand apare. Parola e aceeasi de cand l-am cumparat. Problema se rezolva reconectandu-ma la router, uneori apare pentru o secunda apoi dispare. Nu stiu cati sunt conectati dar am sa verific. Cat despre restart, s-a luat curentul intr-o noapte, deci a avut parte de un restart. Exista ceva timeout pentru conexiuni?
 6. Doar aici Laptop-ul merge bine, restul telefoanelor merg... Cred... De fapt, daca imi aduc bine aminte si tata se plangea la un moment-dat ca nu este net... Deci nu doar pe al meu. Dar pe laptop nu face asa... Din nou, cred. In timpul saptamanii n-am timp de laptop asa ca foarte rar stau pe el, se poate sa nu se fi manifestat deocamdata problema. Plus ca face in timp ce e conectat, nu cand ma conectez. Dincolo unde mai stau, am tot router dinasta dar n-a facut niciodata asa.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.