Jump to content

Magistratul.

Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Magistratul. last won the day on February 25

Magistratul. had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Magistratul.

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Te duci frumos, gasesti awp si ii impusti ca pe rațe cand se arunca din baza =] Atunci n-au unde sa mai dispara
 2. Care sunt elementele determinante din vietile voastre? Dar cele determinate? Care si in ce masura va motiveaza?
 3. Magistratul.

  Logo pareri

  Putin dedesubtul celui actual in materie de calitate, paleta de culori este aiurea, pe mine ma deranjeaza la ochi. T-ul ala cu susul in jos lasa impresia ca lucrurile sunt vraiște, textul ca intreg nu are o direcție ascendenta, dimpotriva descendenta care indica regres; Romania ala dedesubt arata ca facut cu brișca. Practic ai facut acelasi lucru dar mai rau. Nu e nimic nou si diferit in acest logo. Gandeste-te la un logo ca fiind ceea ce reprezinta o ideologie, o imagine a comunitatii cat si o carte de vizita pentru tine ca artist. Parerea mea este ca e dezordonat si nu are o prea mare insemnatate. Mai incearca, fi mai inventiv.
 4. Cred ca putem da dovada de o mai mare eleganta si tact in a cunoaste alte persoane. Eu as respinge propunerea asta. E prea... Neplacut.
 5. Hai sa nu punem un cap de rinocer pe o pisica ierarhie
 6. O oferta irezistibila sa lucreze pentru mine.
 7. Nu merge deloc cand apare. Parola e aceeasi de cand l-am cumparat. Problema se rezolva reconectandu-ma la router, uneori apare pentru o secunda apoi dispare. Nu stiu cati sunt conectati dar am sa verific. Cat despre restart, s-a luat curentul intr-o noapte, deci a avut parte de un restart. Exista ceva timeout pentru conexiuni?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.