Jump to content

OldSchool

Administrators
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6
  • Points

    19,034 [ Donate ]

OldSchool last won the day on February 17

OldSchool had the most liked content!

Community Reputation

11 Neutral

3 Followers

About OldSchool

  • Rank
    Mr. Nobody
  • Birthday May 11

Recent Profile Visitors

3,748 profile views
  1. OldSchool

    Suport TeamSpeak3

    Fals, nu asta înseamnă compatibility mode. Rulează installer-ul și teamspeak-ul ca administrator ca să poată să-ți scrie dll-urile și vezi dacă merge așa. Dacă nu, probabil din cauză că suportul pentru windows 7 a fost întrerupt de microsoft nici teamspeak-ul nu a continuat suportul pentru sisteme de operare mai vechi. Deci, o soluție e să faci upgrade la windows 10 sau să încerci o versiune mai veche de teamspeak și să nu faci update la el. (în caz că nu a mers prima sugestie de mai sus)
  2. 1. Avem deja server de discord, sunteți liberi să intrați pe discord dacă vă place mai mult dar nu este "mult mai bun" ca TS3. 2. Dacă te pricepi la așa ceva te așteptăm cu prototipuri 3. Dacă dorești să ajuți comunitatea financiar o poți face și fără "goal" de donații. Este mult prea mică ca să facem goal-uri. 4. Este un forum nu un joc în browser. 5. Și de unde mă rog cumperi key-uri sau jocuri sau skin-uri pentru cs go odată ce ipotetic ai avea credite? 6. Gametrackerul este îndeajuns de bun. 7. Nu te oprește nimeni din a promova comunitatea, te aștept cu video și-l bag la mine pe canal dacă te pricepi. Toate cele de mai sus sunt părerile mele pornind de la premiza că am și avea abilitățile necesare pentru a face astfel de sisteme și site-uri.
  3. Cerințe pentru această metodă: 1. Un VPN cum ar fi NordVPN, ExpressVPN etc.(Acestea sunt doar câteva exemple, există multe pe care le puteți utiliza) 2. Un cont Steam. paşi: 1. Mergeți la https://steamdb.info apoi căutați jocul/jocurile dorite. 2. Faceți clic pe Prețuri, apoi verificați cel mai mic preț pentru alte magazine. (În mare parte Argentina este cea mai bună țară.) 3. Activați VPN-ul în cea mai ieftină țară (ex: Argentina), apoi logați-vă pe steam. 4. Mergeți la Detalii cont> Actualizare magazin> Selectați o țară nouă> Unde trebuie să puneți adresă căutați pe google maps o adresă random din Argentina de exemplu. ** Moneda și magazinul sunt acum schimbate în noua țară ** 5. Cumpărați un cod de la G2A sau alte servicii care vând Steam Wallet cod/ cod Paysafe (în dollari sau în euro sau în lei nu contează!) să adugați bani pe cont și valoarea va fi automat schimbată în moneda din Argentina conform cursului valutar. 6. Cumpărați jocul/ dlc-ul de pe Steam Store * Cele mai ieftine magazine pe care le-am văzut: * 1-Turcia 2-Argentina 3-Rusia 4-India Info: - Acest lucru NU vă va bana pe Steam. Această metodă funcționează de ani de zile. - Dacă nu aveți acces la o rețea VPN plătită, puteți căuta una gratuită sau o puteți achiziționa foarte ieftin dacă căutați bine. - Nu aveți nevoie de VPN pentru a juca / descărca jocul, aveți nevoie doar de schimbarea magazinului după puteți închide VPN-ul. - După ce ați schimbat regiunea magazinului, nu o puteți modifica din nou timp de 14 zile. - Nu folosiți niciodată cardul sau contul PayPal pentru a cumpăra jocul direct din magazin după schimbarea țării! Steam ar putea să o detecteze ca o fraudă. Cumpărați în schimb Steam Wallet cod/ Paysafe . Puteți, de asemenea, să vă oferiți un Steam wallet code digital dintr-un alt cont, dar trebuie să aveți contul adăugat ca prieten timp de 3 zile. Aici https://store.steampowered.com/digitalgiftcards/selectgiftcard puteți cumpăra direct de pe steam și să vă trimiteți de pe alt cont pe contul cu țara modificată. Există un cooldown mare deci nu vă bazați pe asta, dacă folosiți site-ul încărcați cât mai mult odată și bine. Aștept întrebări dacă aveți. Baftă la joacă!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.