Jump to content

Randomel

Moderator Server
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Randomel

 • Rank
  Membru nou
 • Birthday 05/27/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [11.07.2019] - Salut! Incepand cu data de astazi se va incepe un concurs de "MovieMaking". Nu este nevoie de talent sau de cine stie ce minuni ale naturii ca sa puteti castiga acest concurs, conteaza sa aveti putina ambitie, bun gust si atentie la detalii ! Concursul consta in a face un video care sa fie uploadat pe YouTube care sa contina in titlu "Titlul ales de voi [hns.watf.ro]" sau oricealtceva care sa contina si numele serverului in titlu. Acest video va trebuii sa aiba cel putin 30 de secunde, sa fie de tip campath, (Aici aveti un exemplu facut de un fost jucator al serverului nostru - https://www.youtube.com/watch?v=JhaT2r1BGmU ) nu avem o tema anume, puteti face un freestyle, un jump, absolut orice ! Mare atentie, cel mai important este sa fiti creativi si sa faceti cu placere acest lucru. Premiile se vor anunta pe data de [14.07.2019]. Acest concurs va avea termin nelimitat momentan. Mult succes tuturor ! (Credits: Paleta aka Kezwik for freestyle & video edit) Cu stima Randomel, Detinator HNS.WATF.RO
 2. Randomel

  [WATF] Update

  11.07.2019 - S-au inceput lucrarile pentru addonsul serverului - [WATF V1.0]
 3. In aceasta sectiune se vor anunta toate concursurile care vor fii premiate pe serverul nostru!
 4. Randomel

  [WATF] Cereri

  [11.07.2019] - Salut! Daca vrei sa faci parte din echipa noastra va trebuii sa stiti ca selectia pentru membrii STAFF se va face saptamanal, cu o cerere pentru care veti gasii un model la momentul respectiv, dupa ce veti fii acceptati, urmatoarele 72 de ore veti fii desemnati ca "TRAINEE" adica in proba. Mult success tuturor ! [11.07.2019] - Momentan nu sunt locuri disponibile pentru echipa WATF HNS, cererile sunt inchise pentru o perioada nedeterminata de timp! Cand aceasta sectiune se va redeschide veti fi anuntati de carte membrii STAFF pe serverul nostru sau pe forum. Cu stima echipa HNS | WATF STAFF
 5. Randomel

  [WATF] Update

  In acest topil se vor posta toate modificarile aduse serverului.
 6. Regulament >Folosirea hack-urilor este STRICT INTERZISA ! [ Ban Permanent ] >Limbajul vulgar nu este permis pe server ! [ Blocarea chat-ului intre 2 si 5 minute ] >Run-ul nu este permis sub nicio forma ! >In cazul in care aveti nelamuriri, am sa va rog sa luati legatura cu unul din membrii STAFF !
 7. Numele a fost schimbat in DNS-ul cerut!
 8. Numele deținătorului principal (Username-ul de pe forum nu cel de pe server): Random Numele deținătorului secundar (opțional):Darky IP server: 193.203.39.189:27015 Numele serverului (Ex: server.watf.ro): hns.watf.ro Modul jocului (classic, respawn, arena, etc.): Hide&seek Numărul de sloturi: 20 Numele firmei unde este ținut hostul:takehost.biz Link gametracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/193.203.39.189:27015/ Ai dat claim la server?: Da Structura Forum-ului (Ex: Regulament, Anunțuri, Staff server, Cereri accese și ce mai vreți voi; MAXIM 10 secțiuni): Regulament, Anunturi, Cereri, Concursuri, Discutii libere.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.