Jump to content

Ghimpe

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • Points

  3,393 [ Donate ]

Everything posted by Ghimpe

 1. Salutare tuturor , presupunând prin absurd că cineva , nu stiu cine , ar deschide un server , de orice mod , posibil furien , ar mai juca cineva?:)
 2. Acceptat. Astept PM cu datele. T/C
 3. Toate mapele enumerate mai sus se afla deja pe server , cu exceptia de_museum , vi se pare o mapa potrivita pentru furien?
 4. Ghimpe

  Concurs TOP15

  1.Tr3fla 2.ImperiaL 3.Sv ' DaNiiLo Astept PM cu ce TITLE doriti in fata numelui si sunetul personalizat de catre cei care au dreptul.
 5. Rog un administrator sa inchida acest topic , serverul a fot dat deja spre administrare. Multumesc.
 6. Ghimpe

  cerere rekool

  Te-as ruga frumos sa nu mai faci alte cereri deoarece raspunsul va fi acelasi. In urma verificarii demo-urilor si in a altor privinte , am luat impreuna cu staff-ul serverului aceasta decizie. Daca revii si cu alte cereri care nu isi au rostul vei primii automat WARN , iar cererea v-a fi inchisa. O zi buna. T/C
 7. Ghimpe

  unban rekool

  3. Este interzis folosirea developer 1/ fps_override 1/ strafe hack/cfg-uri cu scripturi precum no-recoil/silent aim (destroy+ban permanent) T/C
 8. Acceptat Trimite-mi PM cu datele. T/C
 9. O reclamatie inutila din punctul meu de vedere. Argumente si dovezi nefondate. T/C
 10. Deoarece sunt multi care ar juca si alte moduri , va pun eu la dispozitie un server de cs 1.6 pe care sa-l configurati dupa bunul plac. Conditii: - in maxim 7 zile vreau ca serverul sa fie functional. In caz contrar ramaneti fara el. - serverul ramane in comunitate. - vreau oameni seriosi. - fiecare server dispune de gamepanel propriu, sunt gazduite 24/24 la firma autorizata, deci aveti acces total. - toti banii care vin din donatii ( daca exista ) , raman la voi. Nu doresc decat ca serverul sa fie populat. Model: Nume: Varsta: A-ti mai lucrat in domeniu?: Ce mod va fi urcat pe server?: In cat timp poti termina de configurat serverul: In cat timp poti popula serverul: Ma pot ocupa zilnic de server (da/nu): Daca va iesi ceva de pe urma acestuia , ma voi gandi sa mai ofer cateva servere.
 11. Reclamație inutilă. Data viitoare glumește cu cine îți permite. T/C
 12. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 13. CuZ. - REMOVE , lipsa activitate -=bTg=- Evi - REMOVE , lipsa activitate eXpLoReRs - REMOVE , you haven't entered on server for 3 days Daniel - DOWNGRADE la ADMIN DragoN - UPGRADE la ADMIN doGG - UPGRADE la ADMIN Tr3fla - UPGRADE la ADMIN Lopataru si thiagoalr va sugerez sa va mariti activitatea cat mai repede , acelasi sfat poate fi aplicat si altora. In cazul in care lipsiti o perioada , va rog sa imi trimiteti PM. Atat pentru azi.
 14. Ghimpe

  admin

  Accepted. Send me a Privat Message with your nick and pass . T/C
 15. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 16. Ghimpe

  Cereri Unban

  Mie nu îmi merge link-ul la cel de-al doilea demo. În primul mi se pare că aș vedea vreo 2 faze în care să urmărească furienul prin cutii/perete , dar nimic concret. Mai așteptăm păreri.
 17. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 18. Camp meter sau nu băieții fac camp când vor ei. Nu are rost să punem plugin-ul înapoi. T/C
 19. Nu avem sma , deci rămâne așa. T/C
 20. Am mai avut un plugin care dădea kick la un număr de secunde , nu a prea ajutat. La runde este imposibil de pus deoarece odată respawnat player-ul , numărătoarea va reîncepe. Anunțați adminilor cine este afk. T/C
 21. Ghimpe

  Concurs TOP15

  Datorita unor probleme tehnice castigatorii voe primi premiile pana pe 1 mai. 1.GoRiLa 2.Sv ' DaNiiLo 3.3mpt1 Astept PM cu ce TITLE doriti in fata numelui si sunetul personalizat de catre cei care au dreptul.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.