Jump to content

Ghimpe

Moderator Server
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  2,093 [ Donate ]

Everything posted by Ghimpe

 1. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 2. Nu țin neapărat să dați kick la playeri , însă ar fi mai ok dacă a-ți face asta. Atât timp cât player-ul a primit unul sau două slay-uri și a fost avertizat să nu mai campeze că va primi ban totul e ok. Însă cum am spus mai sus încercați să îi faceți să înțeleagă de ce au primit slay sau kick , unii playeri învață din greșeli. Nu vreau să văd că dați slay și nu îi explicați player-ului de ce a luat slay. Sper că m-am făcut înțeles. T/C
 3. Ghimpe

  Cerere admin ZaT

  Respins. Dată viitoare citește regulamentul și mai adună ceva activate. T/C
 4. Acceptat helper. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 5. Accepted. Send me a Privat Message with you nick and password. T/C
 6. Revino zilele următoare cu o nouă cerere , momentan RESPINS T/C.
 7. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 8. Acceptat. Trimite-mi PM cu datele T/C
 9. Wettounkt a spus pe scurt motivul respingerii propunerii.Ca să fie clar de ce a fost respinsă propunerea, am vorbit astăzi pe [email protected] cu câțiva dintre adminii serverului despre propunere , niciunuia nu i-a plăcut ideea de a merge pe discord , nu vorbesc despre tot staff-ul aici doar vreo 5 -6 admini și unii au spus că deja avem TeamSpeak. În concluzie neavând nicio părere pozitivă din ce am auzit propunerea a fost respinsă. Mulțumim pentru propunere !!! Keep it up & Have Fun!!!
 10. Acceptat helper. Trimite-mi PM cu datele. T/C
 11. Acceptat . Trimite-mi PM cu datele. T/C
 12. Impreuna cu Wettounkt am luat urmatoarele masuri: VIP Silver : 15hp + 500 $ in plus per kill VIP Gold : 25hp + 1000 $ in plus per kill VIP Diamond : 35hp + 1500 $ in plus per kill Viata la VIP nu va putea urca mai sus de 250. VIP va fi exclus din premiile concursului TOP15. Cei care vor achizitiona VIP vor avea acces si la sunete. Multumim pentru propuneri si ca va pasa de server. Keep it up & Have Fun!!! T/C
 13. Acceptat . Trimite-mi PM cu datele. T/C
 14. Dacă te uiți prin cereri nu toți au 20 de ani , iar de unii m-aș îndoi de vârsta scrisă , eu nu îi pot obliga să plătească lunar pentru accesul lor , nu am mai întâlnit această metodă la niciun server și nici eu nu vreau să oblig pe nimeni să plătească pentru acces , deoarece dacă eu aș fi în locul lor m-aș lipsi de admin pentru asta. Acesta nu este singurul server din lume astfel încât să nu poată juca altundeva decât aici și atunci să îi oblig să îmi plătească 10 euro lunar , în plus mi s-ar părea puțin cam nesimțit din partea mea să le cer bani. Cine vrea să ajute serverul cu orice donație este bine venit , nu am refuzat niciodată una și nici nu o voi refuza, nu-s idiot:)))) Aștept păreri de la toată lumea , playeri , admini , membrii ai comunității , aștept păreri de la toți.
 15. Eu înțeleg unde bați , dar gandeste-te și la varianta că înainte erau alte metode mai usoare de populat serverele , mai faceai puțină reclamă , mai dădeai din când în când un boost la GTRS și făceai 20 de playeri pe server zilnic , acum fără un boost puternic nu ai niciun player , la reclamă nu se mai uită nimeni, iar GTRS baga câțiva playeri și după jumătate de oră maxim o oră nu mai intră nimeni, este nevoie de boost-uri puternice , care din păcate sunt și cam scumpe , de exemplu eu pe luna martie am plătit în jur de 100 de euro host + boost pentru a-l ține cum este acum. Pe stedu normal că nu era nevoie de beneficii, băieții nu plăteau nici host , iar anii 2010-2014 a fost o perioadă de aur pentru furien , îl populai imediat , față de ce este acum de când cu cs go. Sincer nu înțeleg ce vi se pare așa mare la beneficii Silver : 15hp + 1500 per kill Gold: 25 hp + 2500 per kill Diamond : 35 hp + 3500 per kill Sunt cele mai mici beneficii pe care le-am văzut pe un server de furien din 2014 încoace. Dati-mi alte idei de beneficii pentru VIP, vreun meniu sau ce altceva v-ati conveni. Aștept mai multe păreri , dacă chiar așa de invincibil vi se pare VIP , mă voi gandi să îl scot.
 16. Ghimpe

  cerere admin

  Regulament necitit + că acum ai intrat prima dată pe server. Fii mai activ pe server și citește regulamentul , după revino cu o cerere. RESPINS. T/C
 17. Adună și tu măcar 10 ore și după revino cu o cerere. Până atunci RESPINS. T/C
 18. Aceeptat că helper. Trimite-mi PM cu datele.
 19. Ghimpe

  Concurs TOP15

  Câștigătorii lunii MARTIE: 1.GoRiLa 2.suntslab 3.3mpt1 suntslab ai o săptămână la dispoziție să îmi trimiți mesaj privat cu nick , parolă și un sunet pe care vrei să îl pun pe server. GoRiLa ai o săptămână să îmi trimiți un sunet.
 20. Citeste regulamentul și încearcă să respecți regulile pe server. Până atunci RESPINS. T/C
 21. Respins. Încearcă să fi mai activ. T/C
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.