Jump to content

Mihai

Administrator
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25
 • Points

  10,355 [ Donate ]

Everything posted by Mihai

 1. Mihai

  Giveaways

  Tomb Raider https://store.steampowered.com/app/203160/Tomb_Raider/ Gratuit pana pe 24 martie si ramane permanent in librarie.
 2. Mihai

  Reclamatie admin

  Sa o luam cu inceputul. Ai anuntat pe chat ca un jucator are cod, lucru care nu se face avand in vedere ca ai grad. M-am pus spectator pentru a verifica jucatorul si ti-am scris ceva pe chatul adminilor insa nu m-ai bagat in seama. Dupa ce am oprit demo-ul ai inceput sa-i dai slay jucatorului respectiv, actiune ce a dus la deconectarea acestuia si bineinteles la ban-ul tau. Motivul pentru care ti-am dat ban a fost pentru a intra pe forum ca sa-ti explic ce ai gresit, fiindca pe chatul adminilor bate vantu. A mai fost azi un codat pe server, iar tu si cu alfa ati actionat cu slay/voteban chiar daca v-am scris in chat sa-l lasati in pace pentru a-i putea face demo.
 3. DNS-ul a fost alocat, iar categoria a fost creata.
 4. Inregistreaza-ti serverul pe game-state si trimite-mi prin pm un link catre banner. Acceptat.
 5. Lipsesc urmatoarele: Ip-ul serverului Link catre un site cu statisticile serverului Categoriile de care ai nevoie
 6. Daca vrei sa faci server de ze si doresti sa-l aduci la noi in comunitate te invit sa faci o cerere dns. Propunerile de tipul "hai sa redeschidem serverul x, y, z" vor fi inchise automat. TC.
 7. Serverul a fost inchis. TC.
 8. Salut, DNS-ul a fost alocat si forumul serverului a fost creat.
 9. [Modificari forum] Gradul Assistants a fost dezactivat. [Member Shop] A fost implementat la nivel de forum un magazin, unde se pot cumpara cu credite diferite facilitati la nivel de forum. Pe scurt, in shop vor se vor gasi urmatoarele: Achizitionare Premium [1 luna] Achizitionare Cutia misterelor Achizitionare schimbare username, member title, reset puncte warn Diverse jocuri Alte informatii: - Puteti transfera punctele catre alte persoane. - Puteti depune punctele in banca, unde lunar pe langa punctele depozitate vi se vor adauga altele suplimentar in functie de cota. - Punctele care nu sunt depozitate in banca pot fi vazute la nivelul profilului. Puteti face rost de credite in urmatoarele feluri: - Posturi in anumite sectiuni ale forumului. La crearea unui topic primiti mai multe puncte decat atunci cand lasati reply. ex. Pentru crearea unui topic primiti 50 de puncte, iar pentru reply primiti 25. Pentru categoria de propuneri, se vor primi 200 de puncte la crearea unui topic si 50 la lasarea unui reply. - Deschiderea unui club, adaugare de membrii in club si crearea de topicuri/posturi la nivel de club. - Cutia Misterelor. - Diverse jocuri.
 10. Pe langa jocurile pe care le-am selectat mai detin For Honor, The Forest, Mordhau, Euro Truck Simulator 2, Dead by Daylight. For Honor si GTA5 joc cel mai mult, iar pe restul jocurilor intru doar daca mai joaca persoane pe care le cunosc cu care pot forma o echipa.
 11. Nu aduce niciun avantaj acest lucru, ba din contra poate sa reprezinte un dezavantaj pentru cei cu o conexiune mai slaba din cauza incarcarii imaginii de fundal.
 12. Curand va fi implementat un sistem de credite prin intermediul caruia utilizatorii vor fi recompensati pentru activitatea pe care o au pe forum. Pe langa sistemul de credite va fi adaugat un magazin prin care utilizatorii isi vor putea achizitiona cu ajutorul creditelor diverse beneficii pe forum(ex. premium). Vor aparea mai multe detalii despre acest sistem in momentul in care va fi implementat. Pe viitor vor fi aduse modificari temei. Daca aveti idei puteti sa faceti o propunere prin care sa ne spuneti ce schimbari ati dori. Voi inchide acest topic, deoarece a fost deschis acum o luna, iar activitatea in cadrul acestuia este redusa. Pentru alte propuneri deschideti un topic nou.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.