Jump to content

Mihai

Administrators
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30
 • Points

  18,799 [ Donate ]

Everything posted by Mihai

 1. Mihai

  Offtopic

  Putea sa fie faina si acuma, dar din pacate nu avem cu cine.
 2. Mihai

  Offtopic

  In august 2018 lumea a cerut sa fie redeschis serverul de multimod, iar dorinta le-a fost indeplinita. Durerea in cot si-a facut simtita prezenta astfel ca pe toata durata de viata a serverului multimod inafara de staff nu a intrat nici macar o persoana. Cine vrea server de Counter Strike 1.6 isi poate deschide linistit si primeste DNS. Addons gasesti pe alliedmodders.
 3. Dupa cum zice si titlul propun ca harta de_alexandra sa fie scoasa si sa se adauge urmatoarele harti: de_mirage - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2021/ de_museum - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/1681/ de_dinaunion - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/1044/ de_cbble - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/234/ de_inferno de_nuke de_aztec de_tuscan de_train Zilnic sa joaca doar 3 harti (kabul, alexandra si o versiune de dust). Nu ar strica sa fie pe forum o lista cu hartile care sunt pe server.
 4. Acceptat. DNS-ul a fost pus, iar categoriile au fost create. TC.
 5. Salut, merge sa dai claim la server. Pe langa asta trebuie sa adaugi serverul in grupul WATF. Lasi reply cand ai rezolvat.
 6. DNS-ul cerut nu poate fi acordat. Cerere respinsa.
 7. Numele serverul trebuie sa fie cel al DNS-ului. Cam lung numele pentru DNS. Esti sigur ca te descurci cu un singur sub-forum?
 8. Mihai

  Cerere DNS

  Ai un model de respectat. Inchis.
 9. Mihai

  unban rekool

  Din demo-uri nu reiese nimic si va luati acuma de alte lucruri. Si eu am fps_override 1. Ma ajuta cu ceva? Nu, dar imi place sa vad ca am peste 100 fps.
 10. Mihai

  unban rekool

  Am vazut demo-urile in ordinea urmatoare: 1. Primul demo in care Rekool are ak47-gold nu are faze suspecte. 2. In al doilea demo este verificata acea zona care se afla intre ct si bomb site. Nimic suspect. 3. Al treilea demo in care Rekool il urmareste pe Tr3fla din nou este curat. Se aud pasii pe care ii face Tr3fla. 4. In al patrulea si cel mai lung demo faze de wall nu sunt. Se vede cum verifica fiecare colt, iar la faza in care Er Nova isi ia hs la scari unde zupa a zis 'lol' a fost verificata si inainte cu cateva secunde. In fiecare runda sta acolo daca va uitati pe demo. In ceea ce priveste partea cu podul nu pare nimic suspect. Eu am sarit in site unde am verificat colturile, iar Rekool a ramas pe pod si a facut acelasi lucru. Din demo-urile vazute nu sunt semne de wallhack si no-recoile.
 11. Mihai

  Reclamatie Rekool

  Salut, Primul si al doilea screenshot sunt inutile, iar din al treilea se vede cum incepi sa-l tragi la raspundere pe Rekool pe chat-ul public pentru simplul fapt ca joaca si seara. Omul joaca cand are timp. Din demo mai mult se observa cum coechipierii tai au incercat sa-l omoare pe Rekool si tu te-ai dus sa pui bomba. Sunt curios unde ai fi vrut sa mearga in ultimele 5 secunde, avand in vedere ca in ziua respectiva ca si in altele, norocul face sa ramai tot timpul ultimul furien in viata ca sa mergi repede intr-un site pentru a pune bomba cu un he & flash pe langa. Care este problema ca joaca pentru rank? Cat timp nu face scor pe jucatori afk nu vad de ce pozitia sa din top este nemeritata. Rekool are gradul de helper, prin urmare nu este obligat sa-si faca banlist pentru ca poate da ban maxim o ora. In banlist sunt trecuti jucatorii cu ban permanent. Si cu 5/6 admini pe server nu reusesti sa te uiti pe toti jucatorii (un camp, un tb, un cod). Din punctul meu de vedere reclamatia este nefondata.
 12. S-a ales csgo remake. TC.
 13. Salut, ai prins un ip banat. Persoana respectiva a fost banata acum o saptamana. Incearca un restart la router pentru schimbarea ip-ului.
 14. Mihai

  Reclamatie admin

  Sa o luam cu inceputul. Ai anuntat pe chat ca un jucator are cod, lucru care nu se face avand in vedere ca ai grad. M-am pus spectator pentru a verifica jucatorul si ti-am scris ceva pe chatul adminilor insa nu m-ai bagat in seama. Dupa ce am oprit demo-ul ai inceput sa-i dai slay jucatorului respectiv, actiune ce a dus la deconectarea acestuia si bineinteles la ban-ul tau. Motivul pentru care ti-am dat ban a fost pentru a intra pe forum ca sa-ti explic ce ai gresit, fiindca pe chatul adminilor bate vantu. A mai fost azi un codat pe server, iar tu si cu alfa ati actionat cu slay/voteban chiar daca v-am scris in chat sa-l lasati in pace pentru a-i putea face demo.
 15. DNS-ul a fost alocat, iar categoria a fost creata.
 16. Inregistreaza-ti serverul pe game-state si trimite-mi prin pm un link catre banner. Acceptat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.