Jump to content

Mihai

Administrator
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Mihai

 1. Mihai

  Offtopic

  Pe oricare forum ai pune astfel de intrebari nu prea vor fi persoane sa-ti raspunda.
 2. Mihai

  Server CS

  Activitate pe forum, discutii, diverse propuneri. Asa vom putea observa si pe cate persoane active ne putem baza in cazul deschiderii unui server oficial.
 3. Mihai

  Server CS

  Care ar fi acei jucatori care nu mai stiu de existenta forumului? Poate stiu de forum, dar nu le convine faptul ca nu mai este vechiul staff. A fost anuntata deschiderea atat pe grupul oficial de steam al comunitatii cat si pe alte doua sau trei grupuri aferente serverelor care erau deschise acum cativa ani. Pe langa grupurile de steam s-a facut anunt si pe pagina de facebook a comunitatii. Cu ce ne-am ales din aceste anunturi? "Salut, ce mai faceti/Ma bucur ca ati redeschis/bla bla". Daca in doua locuri, steam si facebook, s-a facut anunt legat de redeschiderea watf-ului, iar rezultat in mare parte a fost 0, atunci de ce ar trebui sa se investeasca in reclame pe facebook sau youtube? Au fost persoane care au deschis servere de 1.6 atat cu modul biohazard clasic cat si cu furien (exact ca in vremurile frumoase) si multimod. Pe langa serverele de 1.6 au fost deschise si cateva de cs:go. Pe serverele de 1.6, inafara de maxim 8 utilizatori inregistrati (poate mai putin de atat), nu a intrat nimeni. Prin urmare, cand au fost servere deschise de catre membri vechi ai comunitatii nimeni nu a dorit sa joace, iar acum @GODZILLA si @FulLSpe3D imi spuneti ca nu e greu sa aduci 20 de jucatori pe server? Este usor sa ceri si sa astepti sa primesti ceea ce ai cerut, insa cand vine vorba de a ajuta la dezvoltarea comunitatii din 100 de persoane poate doar doua sau trei persoane se vor oferi sa ajute.
 4. Mihai

  Server CS

  Te-ai intrebat de ce nu mai exista servere cu acele moduri sau de ce sunt asa putine modurile biohazard, deathrun?
 5. Mihai

  Server CS

  De ce nu ai inceput cu un mod classic sau respawn? Cam greu sa strangi oameni la biohazard.
 6. A trecut ceva timp. Noutati?
 7. Schimbarea locatiei folderului download nu poate fi schimbata.
 8. Prin urmare tu vrei sa nu-ti mai apara imaginile/videoclipurile/documentele descarcate in folderul download ci in altul?
 9. Salut, Canalul a fost creat. In cazul in care sunt probleme cu gradul de fondator te rog sa-mi trimiti un pm. Nu stiu din ce motiv ti-a fost sters canalul, dar in cazul in care se va mai intampla acest lucru va trebui sa faci o reclamatie. Numai bine.
 10. Ce server (cs 1.6, cs:go, gta 5, rust etc.)? Ce firma de host? Cum se vor aduna jucatori daca saptamanal se schimba modul de joc?
 11. All done. Accepted.
 12. DNS-ul a fost acordat si sectiunea a fost creata. Pentru alte nelamuriri vorbim in zona moderatorilor. TC.
 13. Schimba numele serverului in DNS-ul dorit.
 14. Salut, intri la tools -> identities, copiezi unique id-ul si il postezi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.