Jump to content

Mihai

Administrators
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30
 • Points

  18,799 [ Donate ]

Mihai last won the day on May 6

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

41 Neutral

About Mihai

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday April 30

Recent Profile Visitors

4,148 profile views
 1. Mihai

  Offtopic

  Putea sa fie faina si acuma, dar din pacate nu avem cu cine.
 2. Mihai

  Offtopic

  In august 2018 lumea a cerut sa fie redeschis serverul de multimod, iar dorinta le-a fost indeplinita. Durerea in cot si-a facut simtita prezenta astfel ca pe toata durata de viata a serverului multimod inafara de staff nu a intrat nici macar o persoana. Cine vrea server de Counter Strike 1.6 isi poate deschide linistit si primeste DNS. Addons gasesti pe alliedmodders.
 3. Dupa cum zice si titlul propun ca harta de_alexandra sa fie scoasa si sa se adauge urmatoarele harti: de_mirage - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2021/ de_museum - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/1681/ de_dinaunion - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/1044/ de_cbble - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/234/ de_inferno de_nuke de_aztec de_tuscan de_train Zilnic sa joaca doar 3 harti (kabul, alexandra si o versiune de dust). Nu ar strica sa fie pe forum o lista cu hartile care sunt pe server.
 4. Acceptat. DNS-ul a fost pus, iar categoriile au fost create. TC.
 5. Salut, merge sa dai claim la server. Pe langa asta trebuie sa adaugi serverul in grupul WATF. Lasi reply cand ai rezolvat.
 6. DNS-ul cerut nu poate fi acordat. Cerere respinsa.
 7. Numele serverul trebuie sa fie cel al DNS-ului. Cam lung numele pentru DNS. Esti sigur ca te descurci cu un singur sub-forum?
 8. Mihai

  Cerere DNS

  Ai un model de respectat. Inchis.
 9. Mihai

  unban rekool

  Din demo-uri nu reiese nimic si va luati acuma de alte lucruri. Si eu am fps_override 1. Ma ajuta cu ceva? Nu, dar imi place sa vad ca am peste 100 fps.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.