Jump to content

Mihai

Administrator
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21
 • Points

  10,125 [ Donate ]

Mihai last won the day on January 11

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

30 Neutral

About Mihai

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday April 30

Recent Profile Visitors

2,859 profile views
 1. Daca vrei sa faci server de ze si doresti sa-l aduci la noi in comunitate te invit sa faci o cerere dns. Propunerile de tipul "hai sa redeschidem serverul x, y, z" vor fi inchise automat. TC.
 2. Mihai

  Discutii server

  Iti recomand sa schimbi portul serverului in 27015, deoarece dns-ul e cam degeaba in cazul acesta si lumea este redirectionata catre alt server daca nu scriu pe langa dns si portul 28015. Din punctul meu de vedere pluginul care arata cat damage dai oponentului ar trebui scos, pentru ca ofera un avantaj celor din echipa CT care pur si simplu pot sa traga la intamplare, iar cu ajutorul acestui plugin isi pot da seama mult mai usor de pozitia unui furien care se piteste in cazul in care acesta este nimerit. Este o problema cu cei care sunt morti. Aparent te poti uita pe adversari pentru cateva secunde, insa este suficient cat sa vezi locatia acestora si cata viata mai au.
 3. Serverul a fost inchis. TC.
 4. Salut, DNS-ul a fost alocat si forumul serverului a fost creat.
 5. [Modificari forum] Gradul Assistants a fost dezactivat. [Member Shop] A fost implementat la nivel de forum un magazin, unde se pot cumpara cu credite diferite facilitati la nivel de forum. Pe scurt, in shop vor se vor gasi urmatoarele: Achizitionare Premium [1 luna] Achizitionare Cutia misterelor Achizitionare schimbare username, member title, reset puncte warn Diverse jocuri Alte informatii: - Puteti transfera punctele catre alte persoane. - Puteti depune punctele in banca, unde lunar pe langa punctele depozitate vi se vor adauga altele suplimentar in functie de cota. - Punctele care nu sunt depozitate in banca pot fi vazute la nivelul profilului. Puteti face rost de credite in urmatoarele feluri: - Posturi in anumite sectiuni ale forumului. La crearea unui topic primiti mai multe puncte decat atunci cand lasati reply. ex. Pentru crearea unui topic primiti 50 de puncte, iar pentru reply primiti 25. Pentru categoria de propuneri, se vor primi 200 de puncte la crearea unui topic si 50 la lasarea unui reply. - Deschiderea unui club, adaugare de membrii in club si crearea de topicuri/posturi la nivel de club. - Cutia Misterelor. - Diverse jocuri.
 6. Pe langa jocurile pe care le-am selectat mai detin For Honor, The Forest, Mordhau, Euro Truck Simulator 2, Dead by Daylight. For Honor si GTA5 joc cel mai mult, iar pe restul jocurilor intru doar daca mai joaca persoane pe care le cunosc cu care pot forma o echipa.
 7. Nu aduce niciun avantaj acest lucru, ba din contra poate sa reprezinte un dezavantaj pentru cei cu o conexiune mai slaba din cauza incarcarii imaginii de fundal.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.