Jump to content

Mihai

Administrator
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21
 • Points

  495 [ Donate ]

Mihai last won the day on January 11

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

30 Neutral

About Mihai

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday April 30

Recent Profile Visitors

2,739 profile views
 1. Salut, DNS-ul a fost alocat si forumul serverului a fost creat.
 2. [Modificari forum] Gradul Assistants a fost dezactivat. [Member Shop] A fost implementat la nivel de forum un magazin, unde se pot cumpara cu credite diferite facilitati la nivel de forum. Pe scurt, in shop vor se vor gasi urmatoarele: Achizitionare Premium [1 luna] Achizitionare Cutia misterelor Achizitionare schimbare username, member title, reset puncte warn Diverse jocuri Alte informatii: - Puteti transfera punctele catre alte persoane. - Puteti depune punctele in banca, unde lunar pe langa punctele depozitate vi se vor adauga altele suplimentar in functie de cota. - Punctele care nu sunt depozitate in banca pot fi vazute la nivelul profilului. Puteti face rost de credite in urmatoarele feluri: - Posturi in anumite sectiuni ale forumului. La crearea unui topic primiti mai multe puncte decat atunci cand lasati reply. ex. Pentru crearea unui topic primiti 50 de puncte, iar pentru reply primiti 25. Pentru categoria de propuneri, se vor primi 200 de puncte la crearea unui topic si 50 la lasarea unui reply. - Deschiderea unui club, adaugare de membrii in club si crearea de topicuri/posturi la nivel de club. - Cutia Misterelor. - Diverse jocuri.
 3. Pe langa jocurile pe care le-am selectat mai detin For Honor, The Forest, Mordhau, Euro Truck Simulator 2, Dead by Daylight. For Honor si GTA5 joc cel mai mult, iar pe restul jocurilor intru doar daca mai joaca persoane pe care le cunosc cu care pot forma o echipa.
 4. Nu aduce niciun avantaj acest lucru, ba din contra poate sa reprezinte un dezavantaj pentru cei cu o conexiune mai slaba din cauza incarcarii imaginii de fundal.
 5. Curand va fi implementat un sistem de credite prin intermediul caruia utilizatorii vor fi recompensati pentru activitatea pe care o au pe forum. Pe langa sistemul de credite va fi adaugat un magazin prin care utilizatorii isi vor putea achizitiona cu ajutorul creditelor diverse beneficii pe forum(ex. premium). Vor aparea mai multe detalii despre acest sistem in momentul in care va fi implementat. Pe viitor vor fi aduse modificari temei. Daca aveti idei puteti sa faceti o propunere prin care sa ne spuneti ce schimbari ati dori. Voi inchide acest topic, deoarece a fost deschis acum o luna, iar activitatea in cadrul acestuia este redusa. Pentru alte propuneri deschideti un topic nou.
 6. Server-ul de CS:GO cu modul zombie escape este deschis. Va asteptam pe el. @Edge spuneai ceva de o mana de ajutor in chatbox?
 7. @Edge Am cautat servere de cs:go cu modul zombie escape sau alt mod de zombie din Romania. Am gasit unul singur care dupa statistici ar fi 50/64 jucatori. Forumul acelui server este in mare parte pustiu si pe langa asta este si piratat. In cazul unui report pentru utilizare de soft piratat va fi inchis. Chiar daca sunt pluginuri pentru un astfel de mod pe alliedmodders nu inseamna ca sunt si bune. Pentru un server facut cum trebuie va trebui o investitie, deoarece nu tot ce este gratis inseamna ca este si bun, iar fara bani nimeni nu-ti face pluginuri. In alta ordine de idei, ai adus in discutie serverele fun, cs6, cs7 si altele. Timp de un an au fost deschise doua servere de furien, un server de zombie biohazard, serverul fun si inca doua servere de cs:go (arena si headshot only parca). Doar 4-5 persoane care detin cont pe forum au intrat pe servere si aici este vorba de detinatorii serverelor, iar restul de jucatori erau din boost. Dupa ce serverele s-au inchis au inceput sa apara doi sau trei zapaciti care cereau redeschiderea serverelor ca cica ei ar juca si ar mai fi si altii pe langa ei. Aceleasi persoane care au avut bunavointa de a tine serverele deschise timp de un an au zis ca redeschid din nou un server, insa din nou 0 jucatori. De aici a plecat si vorba "Vrei server? Iti cumperi si faci cerere de DNS". Nu te ajuta cu nimic faptul ca-ti deschizi server intr-o comunitate mare cu zeci sau sute de mii de utilizatori, pentru ca rezultatul va fi acelasi cu deschiderea intr-o comunitate mica. Ideea de a deschide un server pe o comunitate mare pe motiv ca-l populezi rapid fara sa investesti multi bani este falsa. Pe parte de forum suna frumos sa fie un sistem de credite (pct 4 & 5 din propunere), skinuri etc. care se pot achizitiona cu bani si da, lista cu idei este lunga deoarece se pot face lucruri faine pe parte de forum. Intrebarea este urmatoarea. Pentru cine sa facem toate astea? Pentru mine, Oldschool si inca 3/4 persoane active? Si uite asa ajungem si la bani. Tot ce este necesar pentru forum si pentru a-l face cat mai creativ necesita investiti destul de mari. Practic este nevoie de sute de euro pe langa ce se plateste in prezent. De profit nici sa nu aduci vorba, poti sa fi si #1 in Romania cu forumul si tot sa fi pe minus. Cu cat ai forumul mai bogat in pluginuri si utilizatori cu atat factura este mai mare. Nu am cerut bani pentru dezvoltare si nici nu o voi face, insa daca cineva doreste sa doneze nu este problema celorlalti utilizatori ci a mea pentru ca eu trebuie sa-i explic ce se va intampla cu suma donata. Iar legat de cum erau vremurile in 2010-2014 sau faptul ca stiti nu stiu cate despre watf sa nu va aud. Putini sunt cei care stiu cum au mers lucrurile pe atunci si din ce motiv s-a inchis.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.