Jump to content

The Seeker

Moderator Server
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

The Seeker last won the day on September 14

The Seeker had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

5 Followers

About The Seeker

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/26/1999

Recent Profile Visitors

427 profile views
 1. The Seeker

  Fazan

  Lautari
 2. The Seeker

  Fazan

  Nameti
 3. The Seeker

  Discutii WATF Romania

  Candva mi.a stat in cap ideea de GTA, samp-ul inca traieste pe undeva, mta-ul la fel. Poate se ridica putin, mai atrag ceva membrii in comunitate. Si cred ca de cat sa fie enspe mii de servere in comunitate, mai bine se ajunge la unu si bun, si sa se investeasca doar in serverul ala pana se vede ca exista o anumita linie constanta de playeri, dupa sa mai apara un server si tot asa. Acum degeaba punem la dispozitie toate modurile posibile si imposibile cand si comunitatea e goala, suntem vreo 20, daca nu am zis mult, cei care intra pe forum, si astia care intra pe forum nu intra pe servere si tot asa. Cu banii care ii da fiecare pe host, adunati la un loc mai mult sau mai putin ar fi un boost, sau ar fi pentru intretinerea serverului. Ceea ce zic e sa se inchida afilierele, si daca cineva chiar vrea sa intre in watf sa ia legatura cu unul din administratori, si sa vada daca serveru e populat sau la pamant. Sa stie ce baga in comunitate.
 4. The Seeker

  Ce intra intr-o valiza

  Un far de masina, posibil 2 sau chiar un set intreg.
 5. I.am schimbat eu parola lui Rampage. Cica tot nu ii merge, din ssurile lui de mai sus am vazut ca nu a bagat niciun setinfo, i.am explicat cum trebuie facut mai sus. Ori se baga cineva cu team viewer sa vada daca chiar nu ii ia parola, ori e el mai incapabil asa. Eu mi.am pus numele lui si am bagat parola lui si am putut intra pe server. Deci el face sau nu face ceva cu parola aia.
 6. Niste ss-uri sa te putem ajuta. setinfo _watf <parola> - in consola. Verifica parola ce ai dat.o pentru acces, daca nu trimite o parola noua, posibil sa se fi incurcat ceva.
 7. The Seeker

  RIP - FURY.WATF.RO

  O sa intreb :))) M.a aburit putin ca tre sa am firma ca sa mi returneze si chestii :)))
 8. The Seeker

  RIP - FURY.WATF.RO

  Hzone. Am mai avut de la ei candva si nu pica serveru cu addonsu asta, acum pica tot la 2-3 zile sau cand are chef :))) BTW, am ramas si cu 7 euro in site-ul lor si nu ii mai pot scoate :))) Cica la altii le merg bine, acum asta este, mie nu imi merge.
 9. The Seeker

  RIP - FURY.WATF.RO

  Serverul se va inchide pe data de: 23.10.2018, daca se tin cei de la host de criteriile ce le apar pe site. Motiv: Hostul destul de slabut, am tot incercat sa rezolv si sa modific sa nu mai pice serverul, dar nu era din cauza pluginurilor ci a hostului. Multumim celor care au donat si au ajutat serverul. In caz ca ne va mai trece prin cap sa redeschidem pe viitor un server nu uitam de voi (eu cel putin, am facut o lista cu donatorii si o tin bine in pc). Dau si ofer suport pentru addonsul de furien in caz ca intereseaza pe cineva. PM pentru pret si altele, negociez. Detin .sma. connect furien.watf.ro :)
 10. The Seeker

  Sugestie advanced_gag

  PRO! But.. nu bagati toate variantele posibile si imposibile la gag automat.
 11. The Seeker

  Fazan

  Ratusca
 12. The Seeker

  Ce muzica asculti?

 13. The Seeker

  Fazan

  Găină
 14. The Seeker

  Fazan

  Redus
 15. The Seeker

  [Plugin] Furien War Mode

  Nume plugin: Furien War Mode Descriere: Este un plugin de baza de tipul war/mix pentru modul furien. HUD Score - Arata scorul echipelor, retine scorul pentru fiecare echipa. (In cazul in care CT ajunge T scorul se va modifica si el in functie de echipe.) Tag chat: [WATF] Comenzi pentru admini: /comenzi - Lista comenzi war /start - Porneste meciul (necesita comanda si pentru a incepe runda a doua a meciului!) /stop - Opreste meciul /lame - Porneste runda de lame /off - Opreste chat-ul /on - Porneste chat-ul /interp - Seteaza interp 0.01 playerilor /warm - Porneste warm-up /rr - Restart /money - Arata situatia financiara /demo nume - Porneste demo jucatorului respectiv /extra - Porneste rundele de departajare in caz de egal /specall - Transferi toti playerii la SPEC amx_ct nume - Transferi player-ul la CT amx_t nume - Transferi player-ul la T amx_spec nume - Transferi player-ul la spectatori Versiune: 1.0 Link: https://www31.zippyshare.com/v/ydwPhrJm/file.html Mod de instalare: Copiati fisierul WATF_Furien_War_Mode.amxx in amxmodx/plugins si dupa il treceti in amxmodx/configs/plugins.ini
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.