Jump to content

Tury

Moderators
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tury last won the day on August 2

Tury had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Tury

 • Rank
  Moderator Design

Recent Profile Visitors

60 profile views
 1. Tury

  [Model] Provocare

  Pentru fiecare provocare deschideti un nou topic. Specificati mereu in titlu ce fel de provocare e, avatar, semnatura, banner, logo, gif , etc. Copiati modelul de mai jos. W Numele persoanei provocate: W Tipul provocari (avatar/semnatura/banner,etc): W Render/Stock (link): W Marime: W Text: W Timp la dispozitie: W Alte detalii: W Ii trimitem lui (un moderator ce se ocupa de design): Aveti o saptamana sa acceptati sau sa refuzati o provocare, nu acceptati provocari daca sunteti constienti ca nu va ajunge timpul , cei, ce accepta si nu se prezinta la timp, fara a anunta intarzierea vor primi warn. Provocarile ce nu primesc un raspuns in maxim o saptamana vor fi anulate si inchise direct. Nu faceti provocari exagerate ce, cer mult timp, ex: un gif cu prea multe detalii ce vor cere un numar exagerat de ore de munca, doar in cazul in care persoana este mai experta si reuseste sa rastranga timpul acestor lucrari, o puteti provoca.
 2. Tury

  [Model] Postare Gallery

  Pentru a posta un portofoliu personal, va recomandam in primul rand un site bun unde puteti sa "urcati/uploadati" creatiile personale. Folositi site-uri unde sunteti sigur ca vor ramane mult timp online. Sugestiile noaste sunt : ( https://imgur.com/ ) ( https://www.google.com/drive/ ) ( https://imgur.com/upload ) , sau orice fel de drive online sigur. Deschideti un topic nou continand ca si titlu "Gallery Nume" Pentru a posta apoi creatiile apasati click dreapta pe imaginea incarcata pe site-ul respectiv apoi "Copy image url" "Copiati adresa imagini", etc apoi "paste" sau "lipeste". Pentru fiecare lucrare noua postati un reply cu lucrarea. Regulament general pentru postari - Nu jigniti, fara off-topic, fara descurajari, si cel mai important postati doar daca aveti un comentariu constructiv de adaugat - Nu faceti chat in topic-uri - Nu postati lucrari personale pe alte topic-uri de portofoliu ce nu va apartin - Nu postati in portofoliu lucrari ce nu va apartin, si cel mai important tineti Psd , sau fisierul "baza" pentru a verifica daca lucrarea este facuta de proprietar.
 3. Tury

  [Model] Cerere lucrare

  Pentru fiecare cerere sunteti rugati sa dechideti un "New Topic" cu titlul tipului de lucrare ex: "Cerere avatar/semnatura/banner", etc. Apoi copiati urmatorul model. W Tipul lucrarii (Avatar/Semnatura/Banner/Logo,etc): W Text (daca este dorit): W Dimensiune: W Stock/Render (nu este obligatoriu, daca nu aveti una specificati despre ce sa fie imaginea principala): W Alte precizari (orice va mai trece prin cap): Nu se accepta reder cu referinte sexuale, pornografice sau jignitoare de nici un fel, ca si de asemenea textul continut. Pentru membrii ce nu au 100 de posturi completate pe forum, in lucrari vom include si logo-ul WATF, sau textul, depinde de continut. Topicurile ce nu contin acest model nu vor fi luate in considerare, si vor fi inchise. Cererile trebuie sa aiba minim 1 saptamana de distanta intre ele. Pentru cereri multiple ex: doresc cu un banner + logo / avatar + semnatura, trebuie sa detineti un cont "Premium", pentru mai multe detalii contactatii pe @Mihai @OldSchool
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.