Jump to content

GODZILLA

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About GODZILLA

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GODZILLA

  Refacerea cs6.stedu.ro

  Oh... vai... deathrun classic... cat jucam pe el... Chiar ca imi e dor de el acum, ca ati adus vorba... Dar, sunt de acord cu @heavenX, nu as fi impacat sa il vad doar un mod pe fun.
 2. GODZILLA

  Cerere admin GODZILLA

  Numele: GODZILLA Varsta: (peste 16) SteamID: STEAM_0:1:64235547 CNP: ✘ Regulamentul: Biohazard the best! Link Gametracker: ✘ Gradul dorit: - Experienta ca admin: Nimic prea serios
 3. Numele in joc: GODZILLA Propuneri: Rezolvati problema cu votatul hartilor, momentan, se dau 3-4 voturi. Schimbati freezetime-ul de la inceputul rundei, din 3 secunde, in 0. (mp_freezetime 0) Momentan, o harta nu dureaza mai mult de 15 minute, eu zic ca ar trebuii sa dureze vreo 30-40. (Jucatorii pot da oricum RTV) Eu cred ca rundele dureaza prea putin, am putea incerca vreo 4 minute in loc de 2:30 min. de asemenea, ar fi frumos sa se dea la vot harti nominate de jucatori. Avantaje: --- Acele 3 secunde de la inceput sunt o pierdere de timp. Ai mai mult timp sa memorezi o harta si sa gasesti ascunzatori mai bune. Chiar daca jucatorii care mor, o sa aiba mai mult de asteptat, cei care traiesc, au mai mult timp de a reactiona, cerceta sau regenera viata. Jucatorii vor juca mai mult pe hartile lor favorite.
 4. GODZILLA

  Lasere

  Marian, potoleste-te...
 5. GODZILLA

  [Rezolvat]Refacerea fun.watf.ro

  Eu zic sa ii dai pace modului ala, eu cred ca e o porcarie, mai ales ca din cauza lui nu poti juca nimic altceva pe server. Cat despre celalalte moduri, sper si eu sa le revad :P
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.