Jump to content

Magistratul.

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Magistratul.

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Magistratul.

  propunere dRAGOn

  Se poate sa se fi referit la astea. Stiu ca folosea cineva chestii dinastea mai demult. Eu credeam ca se refera la astea Se exprima putin cam... Eh, nu chiar exprimarea cat nu explica clar ce vrea.
 2. Magistratul.

  propunere dRAGOn

  Poate se refera la chestia aia unde apar cercurile alea din stanga. Alea ca de mesaj, ma rog... Conversatie.
 3. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

 4. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

 5. Magistratul.

  Fazan

  Tătari
 6. Magistratul.

  Intrebare MSI Afterburner

  Bun, noi detalii despre problema: Cand ma joc, de exemplu csgo, in timpul jocului apar toate masuratorile, dar de indata ce ies din joc parca se "opreste" placa video dedicata cu totul. Apar masuratorile de frecventa la GPU, Memorie, apare temperatura, etc. Dar toate dispar de indata ce nu mai e folosita placa video. Ajustajele alea pt frecventa merg, nu merg cele de voltaj, dar astea n-am vazut inca placa video sa mearga, nici desktop nici laptop. Ideea e ca am testat programul pe doua laptop-uri, problema se prezinta cam la fel. Multumesc pentru sugestiile facute, incerc diseara si revin cu un raspuns, dar daca ii dau eventual overclock, schimba frecventa de boost, cea de baza, sau o tine tot timpul in acea frecventa? Ideea e ca de 51° nu trece, ca temperatura, si ma gandesc ca pot s-o aduc pana la vrecvente de Ti.
 7. Magistratul.

  Intrebare MSI Afterburner

  Nu mai merge modificat, asa ca pun aici.
 8. Magistratul.

  Intrebare MSI Afterburner

  De ce nu afiseaza nimic? Nicio masuratoare, nicio statistica nici pt graficile integrate nici pentru cele dedicate? Nici fracventele nu le arata, daca retin bine. Am sa atasez o imagine cand ajung acasa. Versiunea, banuiesc ca este ultima, am descarcat-o din portalul oficial MSI Windows 10 64 bit Gtx 1050 si graficile integrate de la i5 7300HQ
 9. Magistratul.

  Ce performanţe are PC-ul tău?

  Eu sunt curios ce dumnezeu face cu 2gb de ram, sincer. Hai ca poate a gresit placa de baza, codul ala sau ce o fi, dar ce Dumnezeu face sau se joaca cu 2 gb de ram?
 10. Magistratul.

  Nota Avatar

  7.25
 11. Magistratul.

  Ce intra intr-o valiza

  Un cadavru -in functie de cat de mare e valiza-
 12. Magistratul.

  Ce performanţe are PC-ul tău?

  CPU: Intel Core i5 7300HQ GPU: Nvidia GTX 1050 4gb RAM: 32 Gb Ecran: 1920x1080 HDD: 1Tb Windows 10 Tastatura laptop-ului si mouse din profi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.