Jump to content

Magistratul.

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Magistratul. last won the day on October 10

Magistratul. had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Magistratul.

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

103 profile views
 1. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

 2. Magistratul.

  Fazan

  Săruri
 3. Magistratul.

  Discutii WATF Romania

  Propunere printre cele mai mici. Daca se poate face textul de la subforumurile in care exista activitate necitita sa fie mai usor de distins față de cele la care nu este activitate. Pe mobil sunt cam greu de distins... Nu stiu pe pc ca nu prea intru.
 4. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

 5. Magistratul.

  Discutii WATF Romania

  Eu am mai jucat ocazional 1.6, dar... Nu stiu... Parca nu mai e ce a fost. Avand in vedere progresul tehnologiei, cand un telefon e mai performant decat computere de generatii mai vechi, nici nu cred ca va mai fi. Poate m-am schimbat doar eu, nu stiu daca am fost doar eu cel care s-a schimbat daca ma uit in jur. Cs-go devine tot mai popular si prin partea de lume in care timpul nu numai ca e relativ dar a cam ramas in urma, si anume pe la noi. WATF deocamdata nu este o comunitate, este mai mult un grup cu aspiratii spre a deveni o comunitate, un drum care necesita rabdare, dedicatie din partea membrilor si o cale clara. WATF trebuie sa evolueze odata cu lumea, cum se spune prin popor, dar sa fie si inovator, sa o ia putin inainte. Acest forum, acest grup care aspira spre a fi o comunitate este o persoana abstracta definita de membri sai si in special organele reprezentative sau administrative, care ii dau o directie si un obiect de activitate (nu neaparat in aceasta ordine). In functie de acestea membri sai aleg sa se alature sau sa se dsparta. Vreau sa vad care este obiectul vostru de activitate, care este directia in care vreti sa mergeti si sa o vad intr-un mod concret. Daca vreti sa deveniti o comunitate de "gaming" cum se spune in occident, drumul este deschis de diversitate, fascinatie si dedicatie pentru lumea virtuala a jocurilor. Daca vreti sa oferiti servicii de genul serverelor de Counter-strike, va asteapta un drum al nostalgiei trecutului, dar si al prezentului, al viitorului... Un drum care reuneste toti jucatorii vechi si noi in fenomenul care este de fapt acest joc. Acest forum poate fi un loc in care jucatorii sa isi impartaseasca experiente, amintiri, sa regaseasca placeri vechi si sa descopere altele noi. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, trebuiesc dezvoltate o serie de strategii care implica cercetare, implementare, dezvoltare si publicitate, ca sa nu uitam. Ce vreau sa spun cu toate astea? Foarte multe, extraordinar de multe, atat de multe incat nu imi permite timpul sa o fac. Dar voi fi succint, voi pune cateva intrebari. Care sunt jocurile de actualitate? Cate din aceste jocuri ofera posibilitatea creearii unor servere private? WATF are nevoie de membri. Cum poate WATF sa se afirme in comunitatea romaneasca de "gaming"? Care sunt ariile care aduc un aport mare de membri? Acestea sunt intrebari care va vor ajuta sa faceti primul pas. Cel al cercetarii. Nimeni nu a spus ca va fi un drum usor, dar daca faceti ceea ce va place, merita! Spor la gandit si succes.
 6. Magistratul.

  Fazan

  Ritual.
 7. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

  Nu stiu daca am mai pus-o.
 8. Magistratul.

  Ce intra intr-o valiza

  O valiza mai mica
 9. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

 10. Magistratul.

  Ce intra intr-o valiza

  Un ou de dragon
 11. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

  Apropo, numai mie NU mi se pare o combinatie buna intre rap rusesc si un film francez?)))
 12. Magistratul.

  Ce intra intr-o valiza

  O piva
 13. Magistratul.

  Fazan

  Urât
 14. Magistratul.

  Fazan

  Săpun
 15. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.