Jump to content

OldSchool

Administrators
 • Content count

  1,400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

OldSchool last won the day on August 4

OldSchool had the most liked content!

Community Reputation

500 Excellent

1 Follower

About OldSchool

 • Rank
  WATF Legend
 • Birthday May 11

Recent Profile Visitors

814 profile views
 1. OldSchool

  Regulament KZ.WATF.RO

  Lista de infracțiuni ce pot rezulta în banarea permanentă pe server: 1. Codurile/scripturile de orice fel care îți oferă un avantaj față de restul jucătorilor. 2. Folosirea repetată de tip abuziv a microfonului (volum prea scăzut sau prea ridicat, muzică, vorbit aiurea, țipete, sunete ciudate, calitate proastă a microfonului). 3. Jignirile repetate de orice tip la adresa unei persoane (dacă se simte ofensată) sau la adresa serverului. 4. Conectarea pe server cu un cont diferit față de cel banat temporar sau permanent (dacă banul încă este valabil). Lista de infracțiuni ce pot rezulta în banarea temporară pe server: 1. Reclama la servere sau site-uri (concurente) în chat, verbal sau în nickname. 2. Folosirea abuzivă a microfonului (volum prea ridicat, muzică, țipete, sunete ciudate). 3. Jignirile de orice tip la adresa unei persoane (dacă se simte ofensată) sau la adresa serverului. 4. Abuzul de bug-uri de orice tip care-ți oferă un avantaj față de restul jucătorilor. 5. Reconectarea pe server dacă in momentul deconectării erați banat pe chat sau voice. Lista de infracțiuni ce pot rezulta în sancționarea adminului: 1. Banarea permanentă a unui jucător fără să fie banat temporar (dacă este necesar) sau banarea permanentă a unui jucător fără motiv. 2. Banarea temporară a unui jucător fără să fie avertizat (dacă este necesar) sau banarea temporară a unui jucător fără motiv.
 2. OldSchool

  Model Reclamație

  Nume reclamant: Nume reclamat: Motivul reclamatiei: Dovada(screenshot): Descrierea situatiei:
 3. OldSchool

  Model cerere Unban

  Nume: Cine ti-a dat ban: Motivul banului: Unique ID: Dovada(screenshot): Descrierea situatiei:
 4. OldSchool

  Regulament TS.WATF.RO

  Regulament General Reclama in nume, descriere, avatar, chat, canal sau descrierea canalului duce la banare permanenta a userului. Injuriile/Insultele si jignirile de orice tip nu sunt sancționate intr-o conversatie privata. Exista posibilitatea sa ignori utilizatorul in cauza folosind functia TS3 'Add To Block' [Click dreapta pe numele utilizatorului, add to block] Nu se vor accepta nickname-urile obscene/jignitoare sau cu tenta rasista. Nu se vor accepta avatarele pornografice. Nu se vor accepta descrierile ofensatorii/jignitoare. Este interzisa functia de 'Record' pe orice tip de canal. Nu este permis sa utilizati avatar cu o persoana daca aceasta nu este deacord. Regulament Canale Numele canalului NU trebuie sa contina mai putin de 3 caractere Orice canal din sectiunea "Canale Private" se va sterge din urmatoarele motive: Lipsa activitate, incalcarea regulamentului de catre fondatorul acestuia. La crearea unui canal permanent, nu se vor accepta mai mult de 2 Subcanale Nu se accepta parolarea unui canal public. Nu se accepta limbajul indecent/vulgar in numele/descrierea ori topicul canalului. Termenul de "Privat" se aplica canalelor parolate.
 5. OldSchool

  Model cerere DNS

  Titlul topicului: Cerere DNS NUME.WATF.RO Conținut: Numele deținătorului principal (Username-ul de pe forum nu cel de pe server): Numele deținătorului secundar (opțional): IP server: Numele serverului (Ex: server.watf.ro): Modul jocului (classic, respawn, arena, etc.): Numărul de sloturi: Numele firmei unde este ținut hostul: Link gametracker.com: Ai dat claim la server?: Structura Forum-ului (Ex: Regulament, Anunțuri, Staff server, Cereri accese și ce mai vreți voi; MAXIM 10 secțiuni): Condiții de îndeplinit înainte să faceți cerere: 1. Trebuie să aveți la numele server-ului DNS-ul dorit. 2. Trebuie să adăugați serverul pe Gametracker. 3. Trebuie să dați CLAIM la server pe Gametracker. 4. Paginile serverelor din GameTracker (BLOG și SERVER DETAILS) nu trebuie să conțină reclame către alte comunitați. 5. Serverul trebuie să fie hostat la o firmă de hosting. Nu oferim DNS la servere hostate pe propriul PC. 6. Serverul nu trebuie să fie banat în gametracker. Alte informații: 1. Comunitatea oferă strict DNS și sub-forum în cadrul forumului principal. Nu oferim suport tehinc pentru funcționarea game server-ului. 2. Deținătorul/Deținătorii serverului vor primi gradul de Moderator Server pe forum. 3. Serverele cu uptime mai mic de 90% sau care sunt offline mai mult de 3 zile riscă dezafilierea din comunitate. 4. Dacă renunțați la DNS sau îl pierdeți în mai puțin de 30 de zile de la înscriere, riscați să fiți banați. 5. Cererile ce nu respectă condițiile vor primii automat TC și următoarea cerere se va putea face în minim 7 zile. 6. Acest topic poate suferi modificări fără anunț în prealabil.
 6. Call me whatever you want... still looking up to me!

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.