Jump to content

Mihai

Administrators
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Mihai last won the day on October 13

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

17 Neutral

5 Followers

About Mihai

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday April 30

Recent Profile Visitors

887 profile views
 1. Mihai

  Discutii WATF Romania

  Un subforum cu topicuri necitite va avea tag-ul 'New' langa nume, cu ajutorul caruia sa iti dai seama unde s-a postat continut nou. Nu este nicio diferenta intre browser-ul de pe telefon si cel de pe pc. In ambele situatii apare la fel.
 2. Mihai

  Discutii WATF Romania

  Alte idei?
 3. Mihai

  Modificari forum

  [Recrutari] Recrutare Wiz ca Helper. Responsabilitate: TeamSpeak3 Server
 4. Mihai

  Fazan

  ritm
 5. Mihai

  Discutii WATF Romania

  @Magistratul. majoritatea jocurilor populare, pot fi contrazis daca gresesc, sunt pubg, fortnite, gta5, cs:go, minecraft si eventual rpg-uri. Din cele specificate pot fi facute servere pentru cs:go, minecraft, gta5 si poate pubg. @The Seeker fondatorii serverelor au posibilitatea de a face topic in sectiunea anunturi pentru a cauta moderatori care sa-i ajute financiar astfel incat sa aiba bani de boost. Se va lua o decizie in legatura cu cererile dns. @kankode click. Majoritatea propunerilor sunt pentru servere. Pentru forum nimic? E totul perfect?
 6. Mihai

  Discutii WATF Romania

  Daca se vor deschide servere de cs:go nu vor non-steam pentru ca: Va trebui sa cauti o versiune crack-uita a jocului si sa o pui pe forum, iar WATF Romania nu sustine pirateria. Pe langa faptul ca pe SteamON sunt multi jucatori care joaca cu tot felul de coduri, nu cred ca doresti sa mai ai si non-steam. Pentru serverele de CS:GO trebuie sa fie minim doi jucatori pe server ca sa intre si altii. In functie de cum evolueaza comunitatea si ma refere la membrii inregistrati, servere pe jumatate populate, activitate si sustinere din partea voastra am sa vorbesc cu oldschool si va vom anunta. Canal de YT al comunitatii pe viitor poate. ... trimite-mi mesaj pe steam sa vorbim ceva.
 7. Mihai

  Discutii WATF Romania

  A trecut ceva timp de la redeschiderea acestei comunitati, prin urmare am creat acest topic pentru a discuta cu totii despre dezvoltarea comunitatii WATF Romania. Avand in vedere ca fun.watf.ro s-a inchis si este posibil, din pacate, sa fie urmat de fury.watf.ro si zm.watf.ro dorim sa stim ce servere vreti sa fie deschise pe viitor si cu ce mod. Totodata asteptam si propuneri pentru forum, deoarece acum este momentul sa fie scrise cat mai multe (ce nu va place, ce doriti sa fie implementat, ce catogorii doriti etc.). Let's talk
 8. Mihai

  Ce intra intr-o valiza

  O sticla de vin.
 9. Mihai

  Fazan

  tigari
 10. Mihai

  Ce muzica asculti?

 11. Mihai

  Ce intra intr-o valiza

  O furnica.
 12. Mihai

  Ce intra intr-o valiza

  O grenada.
 13. Sunt pe teamspeak pana la ora 11 PM. Daca intri lasa-mi mesaj.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.