Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Magistratul.

  Discutii WATF Romania

  Propunere printre cele mai mici. Daca se poate face textul de la subforumurile in care exista activitate necitita sa fie mai usor de distins față de cele la care nu este activitate. Pe mobil sunt cam greu de distins... Nu stiu pe pc ca nu prea intru.
 3. GODZILLA

  Discutii WATF Romania

  Cei mai multi oameni aici... vor doar sa joace unul dintre modurile astea, doar ca nu prea e lume pe server, modurile nu cred ca au nevoie de o schimbare... Probabil... un fel de "active hours of watf"? Cateva ore pe saptamana cand lumea stie ca are cu cine juca, sa se adune toti de-odata.
 4. Last week
 5. Magistratul.

  Ce muzica asculti?

 6. Mihai

  Discutii WATF Romania

  Alte idei?
 7. Pufosenia

  Fazan

  iarba
 8. Liviu

  Fazan

  Italia
 9. Pufosenia

  Fazan

  tampit =))
 10. Mihai

  Modificari forum

  [Recrutari] Recrutare Wiz ca Helper. Responsabilitate: TeamSpeak3 Server
 11. Mihai

  Fazan

  ritm
 12. The Seeker

  Fazan

  Lautari
 13. Tury

  Discutii WATF Romania

  Ar mai fii si unturned, dar nah aici nu joaca multa lume(de pe forum la noi) (in general este un joc cu un rating "very positive" pe steam). Plus severele sunt putin cam scumpe. Dar un server roman consider ca ar avea playeri daca este facut bine
 14. Liviu

  Fazan

  Țigla
 15. Mihai

  Discutii WATF Romania

  @Magistratul. majoritatea jocurilor populare, pot fi contrazis daca gresesc, sunt pubg, fortnite, gta5, cs:go, minecraft si eventual rpg-uri. Din cele specificate pot fi facute servere pentru cs:go, minecraft, gta5 si poate pubg. @The Seeker fondatorii serverelor au posibilitatea de a face topic in sectiunea anunturi pentru a cauta moderatori care sa-i ajute financiar astfel incat sa aiba bani de boost. Se va lua o decizie in legatura cu cererile dns. @kankode click. Majoritatea propunerilor sunt pentru servere. Pentru forum nimic? E totul perfect?
 16. Bro!!! hello my friend!!!

  i'm <<<BlackGhost>>> if u remember me 

  you gave me the admin in server

  tell me how are you and if there are new in server ?? <3 

 17. kankode

  Discutii WATF Romania

  Salut! Mai este cineva din vechiul staff watf? Probabil o sa fac si eu o cerere pentru moderator sa ajut la dezvoltarea comunitatii. Revin, toate cele bune!
 18. The Seeker

  Fazan

  Nameti
 19. The Seeker

  Discutii WATF Romania

  Candva mi.a stat in cap ideea de GTA, samp-ul inca traieste pe undeva, mta-ul la fel. Poate se ridica putin, mai atrag ceva membrii in comunitate. Si cred ca de cat sa fie enspe mii de servere in comunitate, mai bine se ajunge la unu si bun, si sa se investeasca doar in serverul ala pana se vede ca exista o anumita linie constanta de playeri, dupa sa mai apara un server si tot asa. Acum degeaba punem la dispozitie toate modurile posibile si imposibile cand si comunitatea e goala, suntem vreo 20, daca nu am zis mult, cei care intra pe forum, si astia care intra pe forum nu intra pe servere si tot asa. Cu banii care ii da fiecare pe host, adunati la un loc mai mult sau mai putin ar fi un boost, sau ar fi pentru intretinerea serverului. Ceea ce zic e sa se inchida afilierele, si daca cineva chiar vrea sa intre in watf sa ia legatura cu unul din administratori, si sa vada daca serveru e populat sau la pamant. Sa stie ce baga in comunitate.
 20. OldSchool

  Ce muzica asculti?

 21. Magistratul.

  Discutii WATF Romania

  Eu am mai jucat ocazional 1.6, dar... Nu stiu... Parca nu mai e ce a fost. Avand in vedere progresul tehnologiei, cand un telefon e mai performant decat computere de generatii mai vechi, nici nu cred ca va mai fi. Poate m-am schimbat doar eu, nu stiu daca am fost doar eu cel care s-a schimbat daca ma uit in jur. Cs-go devine tot mai popular si prin partea de lume in care timpul nu numai ca e relativ dar a cam ramas in urma, si anume pe la noi. WATF deocamdata nu este o comunitate, este mai mult un grup cu aspiratii spre a deveni o comunitate, un drum care necesita rabdare, dedicatie din partea membrilor si o cale clara. WATF trebuie sa evolueze odata cu lumea, cum se spune prin popor, dar sa fie si inovator, sa o ia putin inainte. Acest forum, acest grup care aspira spre a fi o comunitate este o persoana abstracta definita de membri sai si in special organele reprezentative sau administrative, care ii dau o directie si un obiect de activitate (nu neaparat in aceasta ordine). In functie de acestea membri sai aleg sa se alature sau sa se dsparta. Vreau sa vad care este obiectul vostru de activitate, care este directia in care vreti sa mergeti si sa o vad intr-un mod concret. Daca vreti sa deveniti o comunitate de "gaming" cum se spune in occident, drumul este deschis de diversitate, fascinatie si dedicatie pentru lumea virtuala a jocurilor. Daca vreti sa oferiti servicii de genul serverelor de Counter-strike, va asteapta un drum al nostalgiei trecutului, dar si al prezentului, al viitorului... Un drum care reuneste toti jucatorii vechi si noi in fenomenul care este de fapt acest joc. Acest forum poate fi un loc in care jucatorii sa isi impartaseasca experiente, amintiri, sa regaseasca placeri vechi si sa descopere altele noi. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, trebuiesc dezvoltate o serie de strategii care implica cercetare, implementare, dezvoltare si publicitate, ca sa nu uitam. Ce vreau sa spun cu toate astea? Foarte multe, extraordinar de multe, atat de multe incat nu imi permite timpul sa o fac. Dar voi fi succint, voi pune cateva intrebari. Care sunt jocurile de actualitate? Cate din aceste jocuri ofera posibilitatea creearii unor servere private? WATF are nevoie de membri. Cum poate WATF sa se afirme in comunitatea romaneasca de "gaming"? Care sunt ariile care aduc un aport mare de membri? Acestea sunt intrebari care va vor ajuta sa faceti primul pas. Cel al cercetarii. Nimeni nu a spus ca va fi un drum usor, dar daca faceti ceea ce va place, merita! Spor la gandit si succes.
 22. Mihai

  Discutii WATF Romania

  Daca se vor deschide servere de cs:go nu vor non-steam pentru ca: Va trebui sa cauti o versiune crack-uita a jocului si sa o pui pe forum, iar WATF Romania nu sustine pirateria. Pe langa faptul ca pe SteamON sunt multi jucatori care joaca cu tot felul de coduri, nu cred ca doresti sa mai ai si non-steam. Pentru serverele de CS:GO trebuie sa fie minim doi jucatori pe server ca sa intre si altii. In functie de cum evolueaza comunitatea si ma refere la membrii inregistrati, servere pe jumatate populate, activitate si sustinere din partea voastra am sa vorbesc cu oldschool si va vom anunta. Canal de YT al comunitatii pe viitor poate. ... trimite-mi mesaj pe steam sa vorbim ceva.
 23. [vLk] Marian

  Discutii WATF Romania

  zm.watf.ro nu se va inchide ii voi schimba modul maine cel mai probabil sau in seara asta... dar inca nu am un addons pregatit il voi face classic deathrun
 24. OldSchool

  Discutii WATF Romania

  Nu se va face niciodată parteneriat.
 25. Mystic Viper

  Discutii WATF Romania

  Parerea mea(stii ca am discutat cu tine in privat Mihai), sa facem parteneriate cu diferite host-uri si cu o firma de boost speciala pentru server-ele afiliate in comunitate. A doua propunere, ca tot youtube-ul este cel mai bine vazut sa se creeze un canal special al comunitatii WATF si sa se faca diferite video-uri cu toate server-ele din comunitate si alte chestii gen despre tehnologie etc, iar pe forum sa apara canalele manager-ilor server-elor(cine are) si cam atat deocamdata :D
 26. Mr.E

  Ce muzica asculti?

  https://www.youtube.com/watch?v=QYR1abzTkJw
 1. Load more activity
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.