Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Chestii din viata de zi cu zi care dau nastere unor nivele de frustrare anormale pentru ceea ce sunt. Astfel, pentru orice lucru util care v-a luat mai mult decat trebuia sau a fost mult prea dificil de obtinut si vreti sa il impartasiti cu lumea, aici este locul. Nu este o sectiune de stiri sau reclama, asa ca va rog sa nu faceti reclame. Urasc reclamele. De asemenea, daca aveti nevoie de ceva si ati dori ajutorul comunitatii, altceva decat ce poate fi inclus in categoriile deja existente, simtiti-va liberi sa intrebati. Incep eu: Catalog cu codurile de culoare pt. masini ford (pm pt. pdf) - Din pacate reprezentanta nu ne da astfel de info.
 3. Mihai

  Server CS

  Te-ai intrebat de ce nu mai exista servere cu acele moduri sau de ce sunt asa putine modurile biohazard, deathrun?
 4. Servere clasice si de respawn tot sunt, biohazard nu mai exista, la fel si deathrun, cache cache, si alte moduri vechi. Multi pe care ii cunosc isi amintesc cu drag de biohazard, o sa ne strangem noi, cumva.
 5. Mihai

  Server CS

  De ce nu ai inceput cu un mod classic sau respawn? Cam greu sa strangi oameni la biohazard.
 6. Un server de cs 1.6 biohazard va fi deschis vineri la ora 8:00 seara. Va ramane deschis atata timp cat sunt jucatori (poti intra cu godzilla.ddns.net)
 7. Earlier
 8. O sa deschid un server maine la ora 8:00 seara (8/16/2019 8:00 pm), o sa fie deschis atata timp cat o sa fie jucatori pe el. Modul va fi "Biohazard". Oricine vrea sa joace, e binevenit. ( Te vei putea conecta cu "godzilla.ddns.net" )
 9. 1. Nume: Mișa Eminescu 2. Varsta: 16 3. Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt activ zilnic pe serverul de TS3 4. Sectiunea pe care doresti sa activezi: TS3 5. Ce propune ai pentru forum? Ce ti-ar place sa fie schimbat/imbunatatit? E bine așa.
 10. O sa fac eu o postare cand o sa pun lucrurile in miscare. Deocamdata e doar o idee.
 11. A trecut ceva timp. Noutati?
 12. Din păcate pe Android nu există încă opțiunea care îți permite să alegi un folder anume din secțiunea download, pur si simplu, telefoanele android au secțiunea downalod unde vin puse toate fișierele descărcate online, apoi telefonul în baza de date, le categorizează a fiind video, muzica, documente și asa mai departe, dar dacă tu ai un fișier specific, unde vrei sa pui anumite lucruri trebuie sa o faci manual, sa te duci în fișierul download și sa muți fiecare fișier in parte. Topic închis.
 13. Dezamagitor. Multumesc, se poate inchide.
 14. Schimbarea locatiei folderului download nu poate fi schimbata.
 15. Da, pentru ca nu sunt intr-un fisier download ci in com.gooogle/data/files/download. Sau ceva de genul. Vreau sa fie in root/download pentru un acces mai convenabil.
 16. Prin urmare tu vrei sa nu-ti mai apara imaginile/videoclipurile/documentele descarcate in folderul download ci in altul?
 17. Presupun ca nu are nimeni / nimic impotriva?
 18. Da, ma intreaba de fiecare data, dar in patratul ala de dialog ma intreaba, sau mai bine zis, imi da de ales intre memoria telefonului si cea a cardului SD. Nu pot schimba fisierul unde descarca nici de acolo din pacate.
 19. Pai ai încercat sa faci acest lucru? : apeși pe opțiuni în Chrome, și te duci la linea unde scrie download apoi ai o rotiță sus dacă apeși, îți apare apoi alte opțiuni, și te întreabă sa bifezi sau nu dacă dorești să te întrebe unde vrei sa fie descarcat fișierul, în momentul descărcării.
 20. Cum schimb fisierul din telefon in care descarca chrome? E al naibii de enervant sa intru pe naiba stie unde si nici atunci sa nu gasesc ce caut. Si nu ma refer sa schimb locul (adica memoria SD) ci fisierul din SD. Toate sunt imprastiate si nu gasesc nimic! Am descarcat niste .pdf-uri, нахуй ca nu-s nicaieri. Am descarcat poze sunt imprastiate in vreo 3 fisiere, am descarcat filmulete, si alea nu stie nici naiba unde sunt. Am vreo 4 fisiere toate variind intre download si descarcari. E enervant rau! Internetul de aceasta data dezamageste si e complet imbecil, esuand sa imi spuna mai mult decat cum sa il pun sa descarce pe SD, lucru care orice netrebnic poate sa il faca. Uneori ma gandesc unde o sa ajunga lumea asta...
 21. Salut, Canalul a fost creat. In cazul in care sunt probleme cu gradul de fondator te rog sa-mi trimiti un pm. Nu stiu din ce motiv ti-a fost sters canalul, dar in cazul in care se va mai intampla acest lucru va trebui sa faci o reclamatie. Numai bine.
 22. Nume canal: "Qualified Masters" Nume sub-canal: Nume fondator: keanu Unique Id: wxX5ZUQ2258fvL4cZj8QFuHLprc= Salut! Fac din nou aceasta cerere si sunt convins ca se va solutiona.Canalul mi-a fost sters desi nu am lipsit decat vreo doua saptamani.Daca e cu putinta v-as ruga sa nu mai fie sters deoarece eu si tovarasii mei aici vom sta indiferent de situatie fiind fiecare cu joburi etc. va dati seama ca nu putem fi on zi de zi.Deci chiar daca pare ca nu vom mai intra vreo data noi suntem acolo :)). Apreciez si numai bine va doresc.
 23. -Cs 1.6, desigur. -O sa il fac pe no-ip.biz -Ma gandeam la ceva gen doodle, unde bifeaza cei care vin/ sunt interesati sa vina (un thread cu vot pe forum merge la fel de bine. O sa vad eu ce moduri sunt mai preferate decat celelalte, in principiu, vreau sa ne adunam mai multi in acelasi timp Ideea e, in loc sa fie serverul deschis toata saptamana, o sa fie deschis doar intr-o zi. Am observat ca sunt destul de multi care joaca anumite moduri, problema e ca nu stie nimeni cand sunt jucatori pe server.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.