Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Earlier
 4. Ai deja un canal cu numele bananero.
 5. Nume canal: flancu' Nume subcanal: fondator: bananerooo Unique ID: Qz5+lzpZwBPhQwbRhpecUOYM6ME=
 6. Am rezolvat mersi nu mai trebuie
 7. Nume canal:IQ 0 Nume sub-canal:- Nume fondator:And3rei Unique Id:UmMThot/6huToxl3zEy1snUwUeE=
 8. Salutare, sunt crash, si am detinut serverul hns.watf.ro Cate sanse sunt sa dau de niste playeri vechi care inca joaca hns? Acum un an jumate am deschis un server de HNS pe csgo, respectand game-modul de pe 1.6 Nu stiu daca am voie sa dau nume aici, dar as fii bucuros sa dau de niste playeri vechi. https://youtu.be/K22GrpOhm_M Va salut!
 9. Nume canal: Microserii Nume sub-canal: Nume fondator: aLyyMoV Unique Id: PHNw/ZqSHsAJaYoNXBPOzdu168M=
 10. Nume canal: faceit hub Nume sub-canal: hub sibiu Nume fondator: pachim- Unique Id: P9xKKRg6FaXQmKUZkaG376tAOr0=
 11. Edit: nu mai am nevoie de membrii Staff!
 12. Numele deținătorului principal (Username-ul de pe forum nu cel de pe server): blurFTW Numele deținătorului secundar (opțional):none IP server:5.254.59.104:21 Numele serverului (Ex: server.watf.ro):hnscs.watf.ro Modul jocului (classic, respawn, arena, etc.):HNS Numărul de sloturi:14 Numele firmei unde este ținut hostul:Clever-Host.ro Link gametracker.com:https://www.gametracker.com/server_info/5.254.59.104:27015/manage/ Ai dat claim la server?:Da Structura Forum-ului (Ex: Regulament, Anunțuri, Staff server, Cereri accese și ce mai vreți voi; MAXIM 10 secțiuni):Staff server, Cereri accese Condiții de îndeplinit înainte să faceți cerere:
 13. Salut, cine ma poate ajuta cu cererea DNS-ului si cum pot detin serverul cu numele DNS-ului?
 14. Nume canal: JOHN ROOM'S Nume subcanal: Nume fondator: JohnAp Unique Id:nMfFBqsQMKiODNN3y85R8x9osVU=
 15. Nume canal: bananerooo Nume sub-canal: banana Nume fondator: banana Unique Id:
 16. Serverul de teamspeak este online. TC.
 17. Salutare, Serverul de teamspeak este offline din cauza unui incendiu izbucnit la datacenterul unde acesta se afla hostat. Speram ca serverul sa redevina online cat de repede posibil.
 18. Nume Canal : IQ 21 Nume Sub - Canal : Cs-Go Nume fondator : And3rei Unique ID : w+UMZgOKlTj2v+gb0/iU/Jjz1mw=
 19. dev

  Suport TeamSpeak3

  Din nefericire, windows7-le pe care l-am folosit eu, a avut anumite file corupte ce nu imi permiteau sa instalez anumite update-uri IMPORTANTE. Intr-un sfarsit, m-am decis sa fac rost de windows8.1pro. Va multumesc pentru suportul acordat; puteti da lock.
 20. dev

  Suport TeamSpeak3

  windows10, l-am instalat acum cateva luni, desi din nefericire pentru mine, specificatiile slabe ale laptopului, au facut ca unele programe sa ruleze cu 'lag'; Si pentru mine unu, windows7-le functioneaza super-ok* cat pentru programe / jocuri. +Aceasta eroare The program can't start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Mi-a aparut si acum 3-4 ani, cand am instalat prima data TeamSpeak3-ul pe acest laptop (tot Win7-64bit), desi, atunci a trebuit doar sa descarc dll-ul de pe internet si sa-l adaug in folderul 'sysWOW64', iar mai apoi, functiona, fara sa imi apara eroarea pentru 'ucrtbase.terminate'. @OldSchool, cat despre "Ruleaza installer-ul si teamspeak-ul ca administrator", l-am setat deja ca default
 21. OldSchool

  Suport TeamSpeak3

  Fals, nu asta înseamnă compatibility mode. Rulează installer-ul și teamspeak-ul ca administrator ca să poată să-ți scrie dll-urile și vezi dacă merge așa. Dacă nu, probabil din cauză că suportul pentru windows 7 a fost întrerupt de microsoft nici teamspeak-ul nu a continuat suportul pentru sisteme de operare mai vechi. Deci, o soluție e să faci upgrade la windows 10 sau să încerci o versiune mai veche de teamspeak și să nu faci update la el. (în caz că nu a mers prima sugestie de mai sus)
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.