Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. Mihai

  Offtopic

  Pe oricare forum ai pune astfel de intrebari nu prea vor fi persoane sa-ti raspunda.
 4. Earlier
 5. Voiam sa vad cum uitilizatorii forumului se vad in raport cu lumea din jur si care e motivatia lor in diverse activitati.
 6. Tury

  Cărți

  Cărți Dupa cum spune si titlul aici voi posta ultimele mele carti pe care le-am citit, sperand ca voi gasi versiunea lor tradusa in limba romana, pentru ca, cartile pe care le citesc sunt scrise in limba italiana si engleza, dar daca nu le gasesc in limba romana, sigur o sa gasesc o alternativa in limba engleza. Acest topic este pentru amantii de carti, oricine poate contribui acestui topic, si oricine poate lasa un mic comentariu propriu daca a citit cartea respectiva. O sa incep prin a explica cum o sa functioneze tot topicul acesta, eu voi posta saptamanal sau chiar zilnic, o carte sau mai multe carti pe care le-am citit si voi lasa un comentariu propriu si un vot care incepe de la 1 stea la 5 stele pentru cartea citita. Pentru toti cei ce citesc, puteti lasa si voi o recenzie pe baza unei carti daca doriti. Prima carte pe care vo propun este: “Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F. In aceasta carte este povestita viata unei tinere fete, si nu numai a ei, ci si a altor copiii. Din cauza problemelor de acasa, educatiei sever primita incepand de la o vârsta foarte fragedă, si exemple foarte greșite de la părinți, si nu numai, ci si comportament neadecvat in privința lor, acești copiii decid să întreprindă o stradă greșita alaturanduse găștilor, si petrecând majoritatea timpului cu persoanele greșite, urmărind Concepții si ideologii bazate pe fantezii, si modele “perfecte” de viață ce nu pot fi realizate doar prin dorința unui determinat lucru. Am oferit acest vot acestei cărți pentru facilitatea cuvintelor, conexiunile arcului temporal foarte bine aranjate, ce te transporta in totalitate in ambientul in care personajele acestei cărți se ragesesc, stimuland in totalitate imaginația și lăsând un impact asupra conștientei tale, din care poți apoi deduce că viață nu este roz pentru toata lumea.
 7. Mihai

  Server CS

  Activitate pe forum, discutii, diverse propuneri. Asa vom putea observa si pe cate persoane active ne putem baza in cazul deschiderii unui server oficial.
 8. Eu, cel putin, am jucat pe servere cand erau jucatori, nu am zis "ca nu e greu sa strangi oameni sa joace". Si... cu ce mai exact putem ajuta la "dezvoltarea comunitatii"?
 9. Mihai

  Server CS

  Care ar fi acei jucatori care nu mai stiu de existenta forumului? Poate stiu de forum, dar nu le convine faptul ca nu mai este vechiul staff. A fost anuntata deschiderea atat pe grupul oficial de steam al comunitatii cat si pe alte doua sau trei grupuri aferente serverelor care erau deschise acum cativa ani. Pe langa grupurile de steam s-a facut anunt si pe pagina de facebook a comunitatii. Cu ce ne-am ales din aceste anunturi? "Salut, ce mai faceti/Ma bucur ca ati redeschis/bla bla". Daca in doua locuri, steam si facebook, s-a facut anunt legat de redeschiderea watf-ului, iar rezultat in mare parte a fost 0, atunci de ce ar trebui sa se investeasca in reclame pe facebook sau youtube? Au fost persoane care au deschis servere de 1.6 atat cu modul biohazard clasic cat si cu furien (exact ca in vremurile frumoase) si multimod. Pe langa serverele de 1.6 au fost deschise si cateva de cs:go. Pe serverele de 1.6, inafara de maxim 8 utilizatori inregistrati (poate mai putin de atat), nu a intrat nimeni. Prin urmare, cand au fost servere deschise de catre membri vechi ai comunitatii nimeni nu a dorit sa joace, iar acum @GODZILLA si @FulLSpe3D imi spuneti ca nu e greu sa aduci 20 de jucatori pe server? Este usor sa ceri si sa astepti sa primesti ceea ce ai cerut, insa cand vine vorba de a ajuta la dezvoltarea comunitatii din 100 de persoane poate doar doua sau trei persoane se vor oferi sa ajute.
 10. Nici eu nu am crezut pana acum :))
 11. Scuzati-ma ca ma bag,probabil n-am voie,n-am habar.Voiam sa precizez ca de mult imi e dor de un server de zombie clasic biohazard,fara lasere sau alte prostii.Am vreo 6 7 ani in comunitatea watf,imi pare rau ca a picat in halul asta si nu mai sunt playeri,eu unul m-as fi jucat cu vreo 3-4 prieteni care suntem mai vechi.Furien classic cum era afro.watf sau cs2 daca erati pe vremea aia,cu niste reclama nu cred ca nu ar veni playeri.Multi dintre ei nici nu mai stiu de existenta acestui forum,crezand ca nu mai exista,la fel cum credeam si eu .Este adevarat ca cs go-ul predomina toata platforma dar nu cred ca e greu de umplut un server cu macar 20 de playeri.Va salut :)
 12. Chestii din viata de zi cu zi care dau nastere unor nivele de frustrare anormale pentru ceea ce sunt. Astfel, pentru orice lucru util care v-a luat mai mult decat trebuia sau a fost mult prea dificil de obtinut si vreti sa il impartasiti cu lumea, aici este locul. Nu este o sectiune de stiri sau reclama, asa ca va rog sa nu faceti reclame. Urasc reclamele. De asemenea, daca aveti nevoie de ceva si ati dori ajutorul comunitatii, altceva decat ce poate fi inclus in categoriile deja existente, simtiti-va liberi sa intrebati. Incep eu: Catalog cu codurile de culoare pt. masini ford (pm pt. pdf) - Din pacate reprezentanta nu ne da astfel de info.
 13. Mihai

  Server CS

  Te-ai intrebat de ce nu mai exista servere cu acele moduri sau de ce sunt asa putine modurile biohazard, deathrun?
 14. Servere clasice si de respawn tot sunt, biohazard nu mai exista, la fel si deathrun, cache cache, si alte moduri vechi. Multi pe care ii cunosc isi amintesc cu drag de biohazard, o sa ne strangem noi, cumva.
 15. Mihai

  Server CS

  De ce nu ai inceput cu un mod classic sau respawn? Cam greu sa strangi oameni la biohazard.
 16. Un server de cs 1.6 biohazard va fi deschis vineri la ora 8:00 seara. Va ramane deschis atata timp cat sunt jucatori (poti intra cu godzilla.ddns.net)
 17. O sa deschid un server maine la ora 8:00 seara (8/16/2019 8:00 pm), o sa fie deschis atata timp cat o sa fie jucatori pe el. Modul va fi "Biohazard". Oricine vrea sa joace, e binevenit. ( Te vei putea conecta cu "godzilla.ddns.net" )
 18. 1. Nume: Mișa Eminescu 2. Varsta: 16 3. Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt activ zilnic pe serverul de TS3 4. Sectiunea pe care doresti sa activezi: TS3 5. Ce propune ai pentru forum? Ce ti-ar place sa fie schimbat/imbunatatit? E bine așa.
 19. O sa fac eu o postare cand o sa pun lucrurile in miscare. Deocamdata e doar o idee.
 20. A trecut ceva timp. Noutati?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.