Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Nume: Grad: Grad dorit: Link ore (GameTracker.com): De ce vrei acest grad?:
 3. ADMIN + - 100 ore ADMIN - 30 de ore HELPER - 15 ore SLOT - 5 ore
 4. Nume: Varsta: Grad dorit: Link ore (GameTracker.com): Experienta: Ai citit regulamentul?:
 5. Regulament Furien Mod Anti-Furien 1. Nu au voie pe textura. 2. Nu au voie sa faca CAMP mai ales la bomba. 3. Nu au voie Silent Walk (SHIFT) decat atunci cand vor sa evite o grenada setata pe modul "motion-senzor". 4. Nu au voie sa se intoarca din drum (TURN-BACK). ***Incalcarea acestor reguli duce la slay/kick/ban 30-300 minute! Furien 1. Nu au voie mai multe de un singur HE la bomba. 2. Daca in ultimele 60 de secunde nu faceti tot posibilul sa plantati bomba veti primi slay! 3. Bomba se planteaza in ultimele 60 de secunde. ***Incalcarea acestor reguli duce la slay/kick/ban 30-300 minute! Regulament Admini 1. Adminii au obligatia sa viziteze forumul zilnic, sa raspunda la cererile de acces, la topicurile din discutii. 2. Adminii trebuie sa respecte deciziile superiorilor in grad prezenti pe server. 3. Fiecare admin trebuie sa isi creeze un BANLIST si sa posteze fiecare ban. 4. Folosirea comenzilor pe alti admini este interzisa! 5. Votul pentru schimbarea mapei se da in ultimele 5 minute. 6. Adminii trebuie sa stea spectatori cand verifica un codat, atat adminul cat si presupusul codat. ***Abuzarea de comenzi duce la remove! ***Nerespectarea regulamentului duce la sanctionari de grad, chiar remove!
 6. Last week
 7. Numele deținătorului principal: [vLk] Marian & The Seeker IP server: 89.40.233.33 Numele serverului: furien.watf.ro Modul jocului: furien Numărul de sloturi: 32 Numele firmei unde este ținut hostul: TNI Link gametracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.233.33:27015/ Ai dat claim la server?: Da Structura Forum-ului: Anunturi | Regulament | Cerere acces | Cerere unban | Banlist | Reclamatii | Discutii server
 8. Earlier
 9. PRO. Ar da o senzatie de forum modern
 10. eu sunt pro cred ca ar "anima" un pic comunitatea daca pot spune asa=))
 11. Descriere propunere: Pe fundal sa se adauge un wallpaper la fel ca, cel de sus deoarece mi se pare ca se vede cam basic si simplu negrul acesta Avantaje: Imaginea forumului mai frumoasa. Dezavantaje: Nu cred ca sunt dezavantaje
 12. W Tipul lucrarii (Avatar/Semnatura/Banner/Logo,etc) : Avatar W Text (daca este dorit): Alexander?! W Dimensiune: Marimea unui avatar normal pentru forum. W Stock/Render (nu este obligatoriu, daca nu aveti una specificati despre ce sa fie imaginea principala): In principal o masina BMW. W Alte precizari (orice va mai trece prin cap):Nimic.
 13. Eu joc Mobile Legends
 14. Alexander?!

  Joker

  Recomand acest film (chiar am fost si la el cand s-a lansat) Este un film tip thriller si crima si il recomand Nu mai dau spoilere :)
 15. buna siara sa aveti o zi sex
 16. Salut sunt Cata,am 14 ani,joc fotbal de 5 ani si imi place gamingul.
 17. buna dimineata sa aveti o zi frumoasa de duminica, eu sunt la munca=))
 18. Curand va fi implementat un sistem de credite prin intermediul caruia utilizatorii vor fi recompensati pentru activitatea pe care o au pe forum. Pe langa sistemul de credite va fi adaugat un magazin prin care utilizatorii isi vor putea achizitiona cu ajutorul creditelor diverse beneficii pe forum(ex. premium). Vor aparea mai multe detalii despre acest sistem in momentul in care va fi implementat. Pe viitor vor fi aduse modificari temei. Daca aveti idei puteti sa faceti o propunere prin care sa ne spuneti ce schimbari ati dori. Voi inchide acest topic, deoarece a fost deschis acum o luna, iar activitatea in cadrul acestuia este redusa. Pentru alte propuneri deschideti un topic nou.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.