Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Ryj+5QdTV0vK+Uc6cLokKoBEU/c= Later edit : poti adauga inca o camera - "game" ?
 3. Salut, am nevoie de uniqueid. Intri pe ts te duci la tools -> identities, copiezi id-ul si-l postezi.
 4. Nume canal: mih's room Nume sub-canal: room Nume fondator: mihhh Unique Id: 81.180.208.53
 5. Earlier
 6. Titul threadului trebuie sa fie sub forma "Cerere canal permanent" urmat de numele canalului. Nume canal: Nume sub-canal: Nume fondator: Unique Id:
 7. Salutare tuturor, Numele meu este Horia. Am 24 de ani si sunt din Arad, dar lucrez in Timisoara. Am jucat pe serverele stedu foarte multi ani. Acolo am fost helper, admin si ulterior moderator. Sunt an terminal la master la Politehnica, in domeniul IT, sperand ca voi incepe si doctoratul in toamna. #fingersCrossed Sunt pasionat de fotografie, pian, chitara, sofat si motociclism. Multumesc! :)
 8. MihaiCM

  [Gallery] Shake

  ai niste lucrari de nota 10! jos palaria !
 9. Tury

  Memes time

  Ok cum spune si in titlu a venit momentul sa deschidem un nou topic pentru aceasta sectiune. O sa presupun ca, toti stiti ce este un meme, deci regulile sunt urmatoarele: - Puteti posta in fiecare zi un meme - Puteti comenta un meme, adaugand @Nume sau dati reply dar in acelas timp postand un alt meme - Puteti vota prin like daca va placut, daca nu ignorati, sau chiar dislike (incercati sa nu va suparati pentru dislike), nu toti avem acelas simt al umorului. Nu se accepta meme cu continut pornografic, rasist sau de foarte prost gust. Nu faceti off-topic. Nu faceti postari multiple fara motiv. Nerespectarea acestor reguli vor duce la sanctiuni.
 10. Te duci frumos, gasesti awp si ii impusti ca pe rațe cand se arunca din baza =] Atunci n-au unde sa mai dispara
 11. Asta e ideea unui server de genu
 12. O problema ar fi functia /respawn, am observat ca unii deja au bind cu aceasta functie si cand ajunge in fata inamicului dispar, propun sa se adauga o limita ceva sau chiar de scos ....
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.