Cerere moderator Tury

User avatar
Tury
Moderators
Posts: 29
Joined: Tue Apr 10, 2018 8:20 pm
Location: Verona

Mon Apr 23, 2018 7:11 pm

Nume: Tury , Eduard in real life.
Varsta: 20
Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un tip linistit, imi place sa comunic cu persoanele, sunt o persoana deschisa, citesc mult, merg in timpul liber la sala, desenez, si ascult muzica mai mereu.
Consideri ca ai experienta necesara exercitarii acestui acces? Sunt alaturi de comunitatea Watf din 2013, am moderat deja pe forum si stiu cum functioneaza.
Consider ca sunt in stare, inca invat deci pe zice trece voi deveni mai bun, cu cat ma exercitez si incerc sa ma perfectionez.
Pe ce sectiune doresti sa moderezi si de ce? Diverse: Designer, pentru ca folosesc photoshop destul de des in timpul liber il folosesc pentru a crea logouri, imagini, manipulation si editare de text, imi voi lua o tableta grafica si cred ca pot ajuta sectiunea cu lucrari din partea mea.
Ce propunere ai pentru forum? Momentan consider ca forumul este in constructie deci pe parcurs o sa adaug cate ceva nou. Momentan sectiunea are nevoie de membrii pentru a creste.

Edit: Nu am pregatite multe lucruri sincer sa fiu. Am avut, dar le-am sters din hard drive si am uitat sa le salvez pe un drive online sau ceva...

Image - stiu nu prea merge textul aici, dar nu mai am psd de la aceasta imagine sa pot sa o imbunatatesc + e de mult timp in urma.
Image - Image -
Image - acesta e un logo facut de mine pentru un site de pariuri de golf

Daca Claudio mai are imaginea, facusem si o imagine pentru grupul cs7 de pe steam, o poate confirma.
Nu am pregatite multe acum, plus astept sa imi cumpar tableta grafica, pentru ca imi este greu sa desenz cu mouse-ul. (stiu ca nu trebuie neaparat pentru a folosi photoshop-ul dar nu am avut ocazia sa modific imagini in ultimul timp.)
Claudio
Veteran
Posts: 6
Joined: Mon Apr 09, 2018 8:40 pm

Tue Apr 24, 2018 9:05 pm

Acceptat