Postare portfoliu

Moderators: Tury, ne_ibyot

Claudio
Veteran
Posts: 6
Joined: Mon Apr 09, 2018 8:40 pm

Wed Apr 18, 2018 2:04 pm

Pentru postarea portfoliului personal, va rog sa il denumiti "Portfoliu Nume". Orice update la portfoliu se va face cu un REPLY la topic.

La postarea unui portfoliu luati in considerare Regulamentul Watf
In special acestea.
Mihai wrote:Sunt interzise injuriile si ofensele de orice fel aduse oricarui utilizator al acestui forum indiferent daca acestea sunt exprimate direct sau prin avatare, semnaturi, poze de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile de orice fel, comentariile care pot fi considerate jignitoare de persoanele carora le sunt adresate. Cu alte cuvinte, daca doriti sa faceti o gluma, glumiti cu cine va permiteti si cu cine va permite. Moderatorii fiecarei sectiuni sau administratorii forumului vor stabili in ce masura sunt ofensatoare comentariile unui utilizator.

Sunt interzise imaginile cu caracter pornografic indiferent daca sunt postate ca si avatar, semnatura sau intr-un comentariu. Sunt interzise posturile care contin expresii vulgare.
Nu utilizati semnaturi prea mari, atat pe latime cat mai ales pe inaltime. Nu puneti in avatar, semnatura sau in posturi imagini de dimensiuni mari, care intarzie incarcarea paginii pt ceilalti utilizatori. Moderatorii fiecare sectiuni vor decide cand o semnatura sau imagine este prea mare si vor actiona in consecinta.

Moderatorii fiecarei sectiuni au obligatia de a descuraja posturile care nu au legatura cu thread-ul deschis, posturile care au ca tinta cresterea numarului de posturi al userului, posturile facute „la misto”. Discutia trebuie pastrata la subiectul initial, spamul si offtopicul urmand a fi sanctionate.
Sunt interzise discutiile despre warez si piraterie. Este interzisa postarea de cd-keys, crackuri, servere ilegale, adrese de site-uri ce contin warez sau incurajeaza pirateria si nu cereti asemenea informatii. Moderatorii sectiunilor au obligatia de a sanctiona aceste posturi.
Nerespectarea acestor reguli va duce la stergerea portfoliului + sanctiuni.

- Comentariile legate de portfoliu trebuie sa fie dezvoltate si constructive, ca de exemplu "imaginea e super, dar cred, ca trebuia sa mai adaugi... sau sa schimbi... lumina e prea intensa, etc".
- Toate comentariile facute pentru a ataca persoana, si a o demoraliza pentru munca depusa, exemplu "slab rau, nai ce cauta la grafica, naspa, etc..." vor fi sanctionate.